Eevil Stöö, Opan ja Pehmeen Goon yhteisistä sessioista julkaistiin vielä yksi uusi kappale – mukana Kube

Pohja laahaa toimii loppukesän kovimpana Bay Area -vingutteluna.

Eevil Stöö, Opa ja Pehmee Goo tiputtivat äskettäin tuoreen EP:nsä nimikkoraidasta musiikkivideon, joka jakaa saman kuvauspaikan Kuben Jumal Flow -videon kanssa. Nyt kolmikolta on tippunut vielä yksi kesän sessioissa purkitettu träkki, jolla fiittaa – sattumalta tai ei – itse Hakunila Killa.

Uusi kappale on nimeltään Pohja laahaa, ja Kube vastaa sen kertosäkeestä. Kolmen viikon takaisen B.M.T -EP:n soundista poiketen Pehmee Goon taustasta huokuu tällä kertaa tuulahdus kesäisestä Bay Areasta.

Tuore sinkku on kolmikon aiempien julkaisujen tapaan Katakombi Recordsin ja Tasoi Recordsin yhteisjulkaisu. Se on siis myös Kuben ensimmäinen esiintyminen millään Tasoi Recordsin julkaisulla hänen ja Mikael Gabrielin sittemmin jo loppuunkäsitellyn biiffin jälkeen. Edellinen kerta oli Diisonin marraskuussa 2015 julkaistulla Marttyyri-singlellä, joka oli samalla Tasoin pelinavaus labelina.

Vintage-Impalan jouset ovat jo pohjassa ja auton pohja lyö kipinää, mutta ei anneta sen häiritä. Hyppää kyytiin laittamalla Pohja laahaa soittoon alta!