Eevil Stöö lyöttäytyi epäeeppisen eeppisesti yhteen Krison kanssa – tuleva albumi sai nimen

Iiro Kuosmanen

Marsipaani-aalto on tulossa.

Itsensä kysymyksiä herättävästi Röpi Marsipaaniksi uudelleennimennyt Eevil Stöö julkaisee toisen singlelohkaisun tulevalta albumiltaan. Viimeistelyvaiheessa olevan Marsipan Waven toisena ennakkopalana toimii kappale nimeltä En luota mun koiriin.

Vaikka koiruudet jatkuvatkin, edustaa uusi single silti aivan toista laitaa levystä kuin aiemmin julkaistu Merten Nate Dogg. Siinä missä edellinen kappale liplatti kevyesti marsipanwave-aalloilla, on toinen single painostava ja tyly rykäisy.

Kappaleen tuotantopuolesta vastaa tällä kertaa jyväskyläläinen Kriso, jonka tuotantoa saatetaan kuulla enemmänkin tulevalla kokonaisuudella. Nyt julkaistavalla singlellä JKL Funk Days -jäsenen nyrjähtänyt ja hypnoottinen biitti tarjoaa rujon taustan Röpi Marsipaanin lyyrisen myllytyksen kaveriksi.

Krison mukanaolo projektissa tulee todennäköisesti useimmille yllätyksenä, sillä kaksikko ei ole aiemmin työskennellyt yhdessä. Mutta miten yhteistyö lähti liikkeelle?

– No siis olis toki kool jos tässä olis ollu taustalla joku eeppinen tarina miten taivas itki, katulamput sammu ja Stöö vaan ilmesty mun eteen sähköboksin takaa, mutta siis niinki normi että se soitti ja puhuttiin että tehään jotain yhessä, Kriso kertaa.

– Oli se siis sinänsä eeppinen että eihä joka päivä Stöö sulle soittele ku oot metrossa. Puhuttiin pitkään ku kummatki ollaan räppinörttejä, Kriso lisää.

En luota mun koiriin julkaistaan perjantaina 30. huhtikuuta ja sille kuvattu video keskiviikkona 4. toukokuuta. Singlen kannen näet alta.