Cavallini ja Shrty tekevät uraa sooloartisteina

Julius Konttinen

Shrtylla on oma projekti kasassa ja Cavallinillakin ensimmäinen soolokappale ulkona.

PME Recordsille sainattu Cavallini & Shrty -duo julkaisi 10/10 -debyyttialbuminsa helmikuussa, mutta sen jälkeen kaksikolta ei ole yhteistä materiaalia kuultu. Duon molemmat osapuolet ovat kuitenkin olleet tuotteliaita studiossa, ja kummaltakin on tiedossa soolomateriaalia.

Viimeksi Gettomasan ja Laurin Haavin kanssa julkaistulla Flaneillei-kappaleella kuultu Shrty on jo tiputtanut itsenäisesti muutamia soolokappaleita. Niitä ei kuitenkaan tulla kuulemaan artistin tulevalla albumilla, jolta julkaistaan single lähiaikoina.

Nyt myös Cavallini on julkaissut soolomateriaalia uuden Klikkaa-kappaleen muodossa. Lameboyn tuottaman raidan kertosäkeestä vastaa Blacflaco, ja kappaleelle on kuvattu videokin.

– Se kertoo siit kui ei aina pysty klikkaa kaikkien kaa, tai halua tehä uusia ystäviä. Tehtii se heinäkuus Flacon ja Lameboyn kaa, se synty nopeasti, Cavallini sanoo.

Sooloprojektit eivät kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö uutta Cavallini & Shrty -materiaaliakin olisi tulossa. Toistaiseksi kaksikko ei kuitenkaan halua paljastaa korttejaan sen tarkemmin.

– 2020 tulee paljon musiikkia ulos, Cavallini lupaa.

Cavallinin tuoreen videon pääset tsekkaamaan alta. Visuaaleista vastaa Jjohannes.