Brädi kirjoitti uuden singlensä elokuvayhteistyön pohjalta

Italo Moncada

Tavoitteena oli tehdä biisi joka sopii sekä elokuvaan että tulevalle albumille.

Lahtelaisen hiphopin isähahmo Brädi on saanut ansioluetteloonsa uudenlaisen lisäyksen. Mies on aiemmin näytellyt pienimuotoisesti ja häntä itseään on näytelty valkokankaalla, mutta nyt artistilta kuullaan ensimmäistä kertaa elokuvaa varten tehty tunnuskappale.

Brädi on nykyään myös yksityiselämässään kirjaimellisesti isähahmo, joten leffa istuu luonteeltaan kuvaan saumattomasti. Kyseessä on siis koko perheen elokuva.

Lahdessa kuvatun ja pääosin lahtelaisvoimin toteutetun Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka -elokuvan tunnuskappaleen esittäjäksi haluttiin paikallinen artisti. Lahtelaisuuttaan aina vahvasti esiin tuonut Brädi nousi luonnollisesti tekijätiimin heti mieleen eikä turhaan, sillä artisti suostui yhteistyöhön välittömästi leffan raakaversion nähtyään.

Brädin Blueprint– ja Sonnin Taacca -juontajapari Tuomas Kauhanen on viimeaikaisilla julkaisuillaan laulanut yhä enemmän. Kenties juontajakollegan inspiroimana Brädiltäkin kuullaan uran ensimmäinen itse laulettu kertosäe uudella Heijastin-nimisellä kappaleella.

Edellisellä singlellään kultaa striimannut Brädi julkaisee lisää uutta musiikkia alkuvuodesta 2022. Kauan suunnitteilla ollut neljäs albumi tulee ulos ensi kesänä.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.