Blockfestin virallisilla jatkoilla Nokia Arenalla nähdään maailmanluokan livejä ja dj-vetoja

Viime vuonna päälavalla nähtiin MD$:n luotsaama erikoisshow, jonka aikana todistettiin lukuisat live-esiintymiset kotimaisilta tähdiltä.
dn.shade

Vuoden isoimpien jatkobileiden esiintyjät ovat nyt julkistettu, yllätysesiintyjiä lukuunottamatta.

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali, Blockfest, palaa jälleen tänä vuonna tarjoten unohtumattomia musiikkielämyksiä ja huippuesiintyjiä. Tänäkin vuonna tapahtuman viralliset jatkot järjestetään massiivisella Nokia Arenalla perjantaina ja lauantaina 18.–19. elokuuta klo 23-04.

Blockfestin Nokia Arena -jatkoilla on tarjolla kahden päivän verran maailmanluokan musiikkia, klubitunnelmaa ja unohtumattomia hetkiä. Exclusive- ja Flex-rannekkeisiin sisältyy ilmainen sisäänpääsy ainoastaan näihin jatkobileisiin. Yhden päivän Exclusive-rannekkeella pääset nauttimaan jatkoista samana päivänä, jolle olet ostanut festivaalilipun.

Nokia Arena muuntautuu festivaaliviikonlopun ajaksi massiiviseksi klubitilaksi, jossa on kaksi erillistä esiintymisaluetta. Illat täyttyvät monipuolisesta ohjelmasta, johon kuuluvat artistien live-vedot, yllätysvieraat ja erilaiset dj-setit. Areenan 1. kerroksessa odottavat kiehtovat esiintymislavat sekä anniskelu- ja ruokapisteet. Lisäksi 3. kerroksessa on tarjolla lisää baareja ja ruokapaikkoja. Anniskelu jatkuu aina klo 03.30 saakka ja ruokapalvelut ovat käytettävissä klo 02.30 asti.

Päälavalla perjantaina esiintyy Kingfish, joka on niin sanotusti odotettu kuninkaan paluu. Lauantaina lavalle astuu William, joka pian julkaisee uuden albuminsa. Samalla lavalla nähdään myös Vitunleija-live molempina iltoina, tarjoten unohtumattomia musiikkiesityksiä ja huippuhetkiä yleisölle.

RARE-klubi saapuu myös Nokia Arenalle molempina iltoina yhteistyössä uuden genrerajoja rikkovan Massive-kollektiivin kanssa. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevalla Eventum Clubilla, nähdään harvinaisia B2B DJ-settejä sekä uudenlaisia, nousevia kykyjä livekeikkojen muodossa. Iltojen aikana lavalle astuu myös monia yllätysesiintyjiä, niin artistien kuin DJ:denkin muodossa, takaen unohtumattoman klubikokemuksen kaikille paikallaolijoille.

Liput vuoden isoimpiin jatkobileisiin tulevat myyntiin Lippupisteeseen torstaina 10. elokuuta klo 9 alkaen ja lipunmyynti jatkuu niin kauan kuin paikkoja riittää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Blockfest (@blockfest) jakama julkaisu