Ajaton klassikko saa modernin suomalaisen kunnianosoituksen Bimiltä – Sony Musicin lupaava artisti toimittaa taas

Nuuti Paananen

Uusi single All Eyez on Me jatkaa lupaavan artistin tinkimätöntä linjaa suorapuheisten ja rehellisten lyriikoiden parissa.

Sony Musicille sainattu tuore rap-artisti Bimi on nousussa musiikkimaailmassa ylöspäin uudella singlellään All Eyez on Me, joka julkaistiin perjantaina, 4. elokuuta. Bimi on saanut paljon huomiota ja positiivista palautetta rap-skenessä aikaisempien julkaisujensa, kuten kolmen singlen ja projektin, Balaclava Mixtapen, ansiosta.

Nuori rap-lupaus Bimi on herättänyt kiinnostusta ja tullut tunnetuksi uudenlaisesta, tummasävytteisestä soundistaan, joka erottuu massasta. Hän on saanut nimensä esille suoraviivaisten ja rehellisten sanoitustensa kautta, joille hänen ystävänsä Medo luo sopivia taustoja, luomalla vertaansa vailla olevaa soundia Suomessa. Medo toimii Bimin päätuottajana, mikä on vahvistanut heidän yhteistyötään ja mahdollistanut heidän musiikillisen kemiansa. Vaikka heillä on vasta muutama julkaisu ulkona, Bimin ja Medon yhteinen musiikillinen matka on ollut pitkä ja merkityksellinen.

Uudella julkaisullaan, Bimi jatkaa tinkimätöntä linjaansa suorapuheisten ja rehellisten lyriikoiden parissa. Hänen vahva soundinsa ja olemuksensa kuljettaa kuulijan syvälle musiikin maailmaan, joka heijastaa artistin merkittävää taiteellista näkemystä. Single osoittaa kunnioitusta yhdelle rap-musiikin klassisimmista ja ajattomista tuotoksista, kertosäkeen interpolaatiollaan ja nimityksellään. Single on throwback-olemuksestaan huolimatta soinnillisesti tuore, ja Bimi toimittaa raikkaan kuuloisen instrumentaalin päälle versejä, jotka ovat takaisinkelaamisen arvoisia, kuuntelijan kuunneltua kappale ensimmäisen kerran loppuun.

Kansainväliset ja vanhan koulukunnan vaikutteet yhdistyvät Bimin kotimaisiin juuriin ja nykyajan räppäreiden estetiikkaan, mikä tekee hänen musiikistaan mielenkiintoisen ja raikkaan. Räppärin taito luoda tunnelmia ja tunteita musiikkinsa avulla on ansainnut hänelle paikan lupaavimpien rap-artistien joukossa Suomen musiikkimaailmassa.