Blockfest TV on täällä – kurkista tapahtuman sisälle moniosaisessa videosarjassa

Videosarjassa nähdään hetkiä kulissien takaa sekä festivaaliyleisön seasta.

Blockfestit järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa muutamaan vuoteen ja meno oli suurempi kuin koskaan. Festivaali keräsi tänä vuonna ennätyksellisesti yhteensä 80 000 kävijää oheistapahtumineen. Tapahtumaa juhlistettiin niin Tampereen Ratinassa kuin muun muassa valtavassa Nokia Areenassa historiallisissa jatkojuhlissa, joissa sai festivaalin tuntua aamutunneille asti niin live-esitysten kuin dj-musiikin parissa.

Ensimmäistä kertaa vain täysi-ikäisille järjestetty tapahtuma uudistui nyt myös videomuodossa, kun Klangi hyppäsi juontajien ja videokuvaajien kanssa kuvaamaan aluetta ja meininkejä. LatishanJannen ja Tijanin juontama videosarja suoraan festivaalin ytimestä näkee päivänvalon tänään, kun ensimmäinen jakso tämän vuoden Blockfestin alkuhetkistä nähdään videolla.

Blockfest TV tuo festivaalin kaikille nähtäväksi ja kaappaa hetket niin kulissien takaa kuin suoraan festivaaliyleisön seasta. Tulevissa jaksoissa on luvassa fiilistä yleisön seasta, kulissien takana tapahtuvia artistihaastatteluita sekä vilskettä kaiken meiningin keskellä. Ensimmäisessä jaksossa artistihaastattelussa nähdään Suomen oma Boy Wonder eli william.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.