Blockfest 2021 toteutuu – uusia julkistuksia tiedossa koko viikon

Muun muassa AJ Tracey saapuu Ratinaan.

Pohjoismaiden merkittävimmän hiphop-festivaalin Blockfestin järjestely- ja suunnittelutöitä ei laitettu missään vaiheessa jäihin, vaan luotto tapahtuman toteutumiseen on ollut kova. Nyt tuo usko kantaa hedelmää, sillä Blockfest on vahvistetusti toteutumassa ja tapahtuma pääsee julkistamaan odotettuja artistikiinnityksiä.

Ensimmäisenä uutena ulkomaisena kiinnityksenä ohjelmaan liittyy brittiräpin tämän hetken mielenkiintoisin tähtinimi AJ Tracey, jonka toinen studioalbumi Flu Game julkaistiin huhtikuussa. Kotimaisia lisäyksiä ovat debyyttialbumiaan valmisteleva Yeboyah, juuri uuden albumin julkaissut View, platinaa striimannut Pyrythekid sekä kulttisuosioon noussut SMC-kollektiivi.

Muita artistijulkistuksia ei tarvitse odottaa kauaa, sillä Blockfest tulee tiedottamaan loput artistikiinnityksensä päivittäin perjantaihin 2. heinäkuuta huipentuen. Perjantaina julkaistaan myös päiväkohtainen esiintyjäjaottelu.

Blockfest kiittää kaikkia kärsivällisyydestä ja tuesta esiintyjäuutisia odotellessa. Festivaali kertoo ottavansa kaikessa toiminnassa huomioon terveysturvallisuuden ja tiedottavansa tarkemmista käytännön järjestelyistä lähempänä tapahtumaa.

Blockfest järjestetään 20.-21. elokuuta Tampereella ja sen lipunmyynti on käynnissä sekä Ticketmasterissa että Tiketissä. Lisäinfot festivaalista sekä aiemmin julkaistut nimet löydät täältä.