Babyface-levymerkin uusin kiinnitys on artistilupaus Sara Bee

Sara Bee poseeraa sinertävässä mekossa.
Sara Been tuore single on alku yhteistyölle Babyface-levymerkin alla.
Saara Taussi

Sara Bee julkaisi samalla uuden biisin, joka on jatkumoa edelliselle singlelle.

Vuonna 2022 pinnalle ponnahtanut Sara Bee, joka muistetaan Monsp Recordsin järjestämän bootcampin toisesta saapumiserästä sekä Blockfestin ja Klangin järjestämästä Fresh-konseptista viime vuodelta, on nyt noteerattu muuallakin.

Uusimpana huomionosoittajana toimii Warner Music Finlandin alla toimiva Babyface-levymerkki, joka on napannut kovaa kiitonousua tekevän artistin riveihinsä. Nouseva artistilupaus nostettiin myös juuri YleX Läpimurto 2024 -artistien joukkoon.

Sara Been tänään julkaistu sinkku, Loyal, on alku yhteistyölle Babyface-levymerkin alla. Kappale on jatkumoa tammikuun alussa julkaistulle singlelle 5 AM ja se kertoo nimensä mukaisesti tarinaa ihmissuhteen toisesta osapuolesta, joka laiminlyö ja pettää.

– Loyal on suora viesti petetylle ystävälle, jota herätetään näkemään kumppanin todellinen luonne ja kappaleen tarkoitus on nostattaa itsekunnioitusta sekä kannustaa kitkemään epärehelliset suhteet pois elämästä, kertoo Sara Bee.

Babyfacella ollaan myös tyytyväisiä uudesta kiinnityksestä. Levymerkin labelmanagerina ja Sara Been A&R:nä toimii Noora Kärki.

– Ollaan todella innoissamme, kun saamme Sara Been vahvistamaan artistirosteriamme. Saran monipuolinen lahjakkuus ja valloittava energia ovat vailla vertaansa enkä malta odottaa, että näen mitä yhteinen matkamme tuo mukanaan, kommentoi Noora Kärki.

– On ilo ja kunnia olla Babyfacen uusi artisti, sillä heillä on alan kovin kattaus artisteista label managereihin. Oon kattonu Babyfacen meininkiä alusta asti ja haaveillu joku päivä olevani osa sitä, ja nyt mä oon, kertoo Sara Bee sainauksestaan.