Axel Kala heittää kättä lippaan edustamalleen kollektiiville

Uuden singlen julkaisseen KPC Recordsin jäsenen pitkäsoitto tulee ulos vuonna 2021.

Gettomasa, Rekami, Lauri Haav, Ruuben… Monet äskettäin seitsemän vuotta täyttäneen KPC Recordsin jäsenistä ovat onnistuneet luomaan itselleen musiikista uran, ja tilanteen poikkeuksellisuuden tiedostaa ainakin Axel Kala.

Suomalaisen hiphopin nouseva nimi nostaakin uudella Moni meist -singlellään lippistään omalle crewilleen sekä intohimoiselle oman jutun tekemiselle. Kappale on jatkoa aiemmin tänä vuonna julkaistuille singleille Hmmm, 12K ja Alien.

Pelkkiä sinkkuja tuottaja-räppäri ei kuitenkaan aio loputtomiin tiputella. Kalan ensi vuoden suunnitelmiin kuuluukin debyyttialbumin julkaiseminen.

– Mä oon käytännössä sinkuttanu Sadekausi-EP:tä lukuunottamatta kaikki mun biisit ja nyt haluun seuraavaks pistää ulos ehjän kokonaisuuden, Axel Kala sanoo.

Tampereelle asettunut artisti on antanut jo useita vakuuttavia näyttöjä osaamisestaan. Mutta millaista materiaalia tulevalla debyyttialbumilla tullaan kuulemaan?

– Tuleva levy keskittyy sinne missä mä oon junnusta asti viettäny ylivoimasesti eniten, eli tietokoneella. Kyseinen levy on myös mun käänteentekevin projekti tähän mennessä.

Kuuntele Moni meist alta. Tuotannosta vastaa artistin itsensä lisäksi edellisten singlejen tapaan Skywalk.