$aulin uusi single on vahva räppisläpperi uniikilla melodisella kulmalla

Artistilupaus julkaisi kolmannen singlensä Killah Recordsin toimesta.


Mieleenpainuva biitti ja taidokasta riimittelyä. Killah Recordsin rivistöissä vaikuttava artistilupaus $auli palaa kentälle kolmannella singlellään Teemu Pukkina vahvan räppisläpperin muodossa. Tuotannosta vastaa SORMI.

– Tässä on basson huminaa joka toimii aina huudeilta clubin tanssilattioille asti, kuvailee levy-yhtiö tiedotteessa.

Biisi kantaa nimeä Pukki suositulle jalkapalloilijalle omistautuen. Artisti kertoo naurahtaen, että vaikka puhuukin biisissä paljon Pukin pallottelutaidoista, ei jalkapallo ole itselle se kaikista tutuin laji.

– Mun mielestä olis siistii jos jengi tekis videoita TikTokkiin täl biisillä pelaten futista tai muuten vaan pallotellessa! Näkisin mielellään miten tätä biisii voi fiilistellä kentällä tai ihan vaan rennosti pallotellessa, hän toteaa.

Idea kappaleeseen syntyi luottotuottajan biiteistä.

– Kuuntelin Sormen beatpackets-biittejä ja tuli Pukki-biitti vastaan. Skriivasin samantien verssut ja hookin ja aloin äänittää. Biitti potki niin kovaa et aattelin tehä siihen tämmösen räppibängerin, unohtamatta kuitenkaan mun melodista kulmaa tehä musaa.

Jo paljon muun muassa Olli Augustin kanssa keikkaileva artisti on julkaissut aiemmin Killah Recordsin kautta kappaleet Ovet Kii ja SUV, jossa on mukana Jonas. Tämän lisäksi $auli on julkaissut vuonna 2021 MIELIKUVA -nimisen EP-levyn, jossa vierailevat Senya, Gliss sekä Mäkki. Laulajan suosioon nousseet singlet Fileis sekä DAYTRIP julkaistiin vuonna 2020.

Seuraavaksi $auli keskittyy uuden albuminsa luomiseen.

– Paljon uutta musaa ja siistejä juttuja tulossa, mutta en paljasta tässä vaiheessa vielä sen enempää! Stay tuned, hän sanoo hymyillen.

Kuuntele asennetta pursuava kappale alta:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.