Aren Tunnustus-albumille julkistettiin kansi ja kappalelista

Are uuden albuminsa ennakkokuuntelutilaisuudessa LähiTapiola Areenalla.
Ibrahim Sekersöz

Levy on ulkona heti lokakuun alussa.

Pitkä odotus on pian ohi, sillä Aren ensimmäinen kokopitkä sooloalbumi yli kuuteen vuoteen on jo ihan nurkan takana. Todisteena siitä Tunnustus-niminen albumi on nyt saanut kannen ja kappalelistan.

Pitkäsoitolla on yksitoista raitaa ja sillä fiittaavat Tommishock, Kriso ja Joosu J. Lisäksi introssa Public Enemyn keulahahmo Chuck D puhuu Aresta omasta AndYouDontStop! -ohjelmastaan lainatussa pätkässä.

Projektin vastaava tuottaja on LX-Beats eli Rekami, jonka perustama Pihlderberg toimii albumin julkaisijana. Levy-yhtiö jakoi kansikuvan ja muut yksityiskohdat Instagram-postauksessaan, jonka näet alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Pihlderberg (@pihlderberg) jakama julkaisu

Myöhemmin myös vinyylinä julkaistava platta ilmestyy perjantaina 1. lokakuuta ja sen levyjulkkarit järjestetään Ghetto Party -klubilla Jyväskylän Ilokivessä keskiviikkona 20. lokakuuta. Vuonna 2009 KPC-kollektiivin kotikulmilla Kortepohjassa perustettu tapahtuma juhlistaa samalla omaa 12-vuotista taivaltaan.

Aren ohella Ylioppilastalon lavalla nähdään tamperelaistaustainen pitkän linjan räppäri Tapani Kansalainen sekä esikoisalbumiaan valmisteleva jyväskyläinen Zombie Clit. Tapahtumajärjestäjä Marko Kainulaisen mukaan ilta on räätälöity mittatilaustyönä Aren levyjulkkareiden ympärille ja muut esiintyjät ovat Aren omia suosikkiartisteja.

Ghetto Party 12v -tapahtumaan ei myydä lainkaan ennakkolippuja, joten kiinnostuneiden kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Lipunmyynti alkaa Ilokiven ovelta tapahtumapäivänä kello 20.