Are ja Rekami työstävät yhteislevyä – uusimmalla sinkulla mukana myös Tohtori Getto ja Pessa

Linssi-Läde

Tuotannosta ei totuttuun tyyliin vastannut Rekami itse.

Useissa yhteiskappaleissa olleet pitkän linjan artistit Are ja Rekami julkaisivat vastikään yhteissinglen nimeltään Banketti. Jyväskyläläisen KPC-kollektiivin perustajajäsenten lisäksi biisillä vierailevat myös Korsoraatiosta tuttu jyväskyläläisräppäri Tohtori Getto sekä hiljattain 365-nimisen EP-levyn dropannut Pessa.

Rekamin omistaman Pihlderberg-levymerkin ja Universal Musicin kautta julkaistun kesäisen singlen biitistä puolestaan vastaavat REIJO-albuminsa juuri julkaissut Lyttä sekä Xrphan, jonka kädenjälkeä kuultiin viimeksi Gettomasan Shamppanjadieetillä-kappaleella.

Juhlaillallista tai juhla-ateriaa tarkoittava singlen nimi voi tarkoittaa myös muutakin.

– Banketti on juhlaillallinen tai ateria, mutta itse koen, että se on enemmänkin mielentila. Eli kun kaikki urheilut on urheiltu, haastattelut on annettu, on aika vetäytyä kabinettiin, pistää ovet kiinni ja ottaa rennosti, Are avaa biisin nimeä ja teemaa.

Parivaljakko paljasti myös työstävänsä yhteisalbumia.

– Ollaan jo pitkään mietitty Aren kanssa, että olisi rentoa tehdä yhdessä levy, jossa molemmat on äänessä ja vielä niin, että biitit tulevat muilta tekijöiltä kuin minulta. Olen seurannut herkeämättä Lytän ja Xrphanin uusia tuotantoja, ja esimerkiksi tämä biitti tipahti suoraan syliin pyytämättä. Soitin biitin Tampereella käydessäni Arelle ja yhtäkkiä vuoden kesäbängeri olikin valmis, ja oltiinkin jo ystäviemme kanssa banketissa. Tämä on hyvä esimerkki siitä, että sattumia ei ole olemassa, vaan kaikki tapahtuu jos on tapahtuakseen, Rekami kertoo tiedotteessa.

Alta voit kuunnella tuoreimman sinkun.