Ansaitun juhlimisen anthem: Anselmi ja Xmies yhdistivät voimansa juhlan merkeissä

Anselmi ja Xmies istuvat kahdestaan pöydän äärellä.
Anselmi ja Xmies juhlistavat elämän voittoja uudella singlellä.
Susanna Kinnarinen

Anselmi ja tuottaja Xmies ovat yhdistäneet voimansa luodakseen kappaleen, joka juhlistaa onnistumisia ja tuo hymyn kuulijoiden huulille.

Jo yli vuosikymmenen ajan suomalaisen rap-musiikin kentällä vaikuttanut Anselmi on tehnyt yhteistyötä tuottaja Xmiehen kanssa, joka on tunnettu Lyömättömät-kollektiivista. Yhteinen kappale Syy juhlaan julkaistiin perjantaina 19. huhtikuuta ja se tarjoaa voimakkaan energialatauksen kuulijoilleen.

Syy juhlaan on biisi, joka saa Suomen hymyilemään ja toimii anthemina kaikenlaiseen energiseen aktiviteettiin, olipa kyseessä juhliminen, kuntoilu tai vaikkapa kruisailu.

Anselmi kertoo, että hyvä syy juhlaan voi olla henkilökohtainen tai yhteisöllinen merkittävä saavutus. ”Mä uskon, että ihminen pysyy motivoituneena onnistumisilla ja juhlat konkretisoivat onnistumiset,” hän selittää.

Xmies puolestaan korostaa, että nykyään melkein mikä tahansa voi olla syy juhlaan, mutta on tärkeää muistaa juhlia voittoja: ”Muistakaa se, ihmiset!”

Kysyttäessä iän vaikutuksesta juhlimiseen, molemmat artistit vakuuttavat, että juhlimiselle ei ole ikärajaa. ”Ikinä ei oo liian vanha juhlimaan,” Xmies vahvistaa.

Singlen tuotannosta vastaava Xmies on tunnettu kyvystään yhdistellä genrejä. Tuore yhteiskappale tarjoaa kuulijoilleen autenttista house-tunnelmaa yhdistettynä hip-hopin elementteihin, mikä luo sekä nostalgisen että uuden energian yhdistelmän.

Anselmi ja Xmies muistelevat myös menneitä juhlia, joista erityisesti Anselmin singlejulkaisut ja Xmiehen häät ovat jääneet mieleen merkittävinä tapahtumina.