AMALÉN sainattiin Havoc Entertainmentille ja debytoi ensimmäisellä singlellään

Havoc

Uusi tulevaisuudenlupaus löydettiin Taco Bellin järjestämästä biisikisasta.

Viime kesänä pikaruokaravintolaketju Taco Bell järjesti Bring the Heat -biisikilpailun, jonka voitti tamperelainen R&B/pop-kyky AMALÉN, oikealta nimeltään Nelli Hokkanen. Kilpailun voittaja sainattiin voiton johdosta indielevymerkki Havoc Entertainmentille ja nyt tuore laulaja debytoi tuoreella Gameboy-kappaleellaan.

16-vuotiaana omien biisien kirjoittamisen aloittaneen artistilupauksen debyyttisingle soljuu atmosfäärisellä äänimaailmalla ja groovaavalla bassolinjalla, jossa kirsikkana kakun päällä loistaa AMALÉN:in särmikkäät sanoitukset ja hunajainen ääni.

22-vuotias tuore tamperelaisartisti kertoo kirjoittaneensa debyyttisinglensä viime kesänä.

– Mulla oli semmonen maukas paniikkikohtaus meneillään joskus viime kesänä ja siinä hetkessä ainoo tilanne mikä autto ja sai mut rauhottumaan, oli ruveta vaan kirjottamaan biisiä siitä tunteesta. Gameboy kertoo aika sellasesta toksisesta tilanteesta, kun sä luulet olevas tosi ihastunut johonkin tyyppiin, mutta pikkuhiljaa tajuut, että sun tunteilla vaan leikitään.

Inspiraation lähteinä toimivat ulkomaiset artistit ja omat kaverit.

– Ehkä mun omaa kirjottamista ja säveltämistä inspiroi tosi paljon Ariana Grande ja Tove Lo, mutta se inspiraation lähde vaihtelee tosi paljon. Mut myös mun omat frendit, jotka tekee ja julkasee itse musiikkia, on inspiroinu mua lähtemään vaan kokeilemaan musan tekemistä rohkeesti ilman pelkoa siitä mitä muut ajattelis.

Tulevaisuuden näkymiä artistilupaukselta on jo useita.

– Haaveita tulevaisuuden osalta löytyy hirveen laajalta skaalalta. Mutta haluun ainakin kehittyä omien biisien kirjottamisessa ja joskus päästä vielä eri festareille esittämään niitä. Oon myös jo pitkään haaveillu tekeväni collabin mun kaiman Nelli Matulan kanssa, vaikka kirjotetaankin eri kielillä musaa, mut ehkä tää manifestointi auttaa nyt siinä.

Alta voit kuunnella uuden Gameboy-biisin.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.