Adikian ja Gangsta Boon fuckboy-tylytys sai videon

Rutilus-artisti taustoittaa kaksikon yhteistyötä Klangille.

Ensimmäistä pitkäsoittoaan valmisteleva Adikia yllätti äskettäin kuuntelijansa julkaisemalla kappaleen Seinät, jolla fiittaa Memphis-rapin uranuurtaja Gangsta Boo. Nyt tulevan albumin kolmas singlelohkaisu on saanut tuekseen musiikkivideon.

Taustoitetaan ensin kuitenkin hiukan itse singleä ja kaksikon yhteistyötä ennen videosta puhumista. Seinät on nimittäin ikään kuin vahingossa syntynyt jatko-osa Adikian neljän vuoden takaiselle S*dän-kappaleelle, jota artisti pitää suosikkinaan omasta tuotannostaan.

”Epäoikeuden jumalatar” kuvailee kappaletta paitsi S*dän-kappaleen jatko-osaksi niin myös vastapariksi edelliselle Lentokone-singlelleen: äidilleen hän vastaa aina, mutta satunnaisen Tinder-parin kohdalla vastausprosentti ei ole lähimainkaan yhtä korkea. Tuoreella julkaisulla jäbävitutus onkin jo vaihtunut välinpitämättömyyteen, eivätkä fuckboyt jaksa enää oikeasti kiinnostaa.

Fuckboy-tylytyksen pioneeriksi kuvailemaansa Gangsta Boota Adikia kertoo kuulleensa ensimmäisen kerran ala-asteella. Entinen Three 6 Mafia -jäsen oli mukana Outkastin tuolloin vasta ilmestyneellä Stankonia-albumilla, tarkkaan ottaen raidalla nimeltä I’ll Call B4 I Cum.

– Kesti hetken että löysin Gangsta Boon soolotuotannon jostain Myyrmäen kirjastosta mutta sit Enquiring Minds ja Both Worlds, *69 on since ollu kovassa soitossa. Jotenkin sen tosi tyly delivery ja sellanen vague noitaestetiikka on aina inspiroinu itseä, Adikia sanoo.

Gangsta Boon Kill, Kill, Kill, Murder, Murder, Murder on ollut Adikialla herätyskellon äänenä vuosia. Korona-aikana soitossa ovat taas olleet etenkin kappaleet Don’t Stand So Close, Mask 2 My Face ja Can I Get Paid.

– Periaatteessa Gangsta Boon tuotanto on ollu jo jonki aikaa mun elämän soundtrack.

Nainen nousikin Rutilus-artistilla heti biisiä kirjoittaessa mieleen mahdollisena mutta melko epärealistisena fiittaajana. Kerrottuaan Kalifornia-Kekelle, Rosewoodille ja Särrelle ideasta Adikia kuitenkin rohkaistui lähestymään Gangsta Boon manageria yhteistyöehdotuksen muodossa.

Nopeasti sen jälkeen Adikia keskustelikin itse Gangsta Boon kanssa Instagramissa, mikä tuntui pitkän linjan fanista epätodelliselta. Jenkkikollega ihmetteli muun muassa sitä miltä suomenkieli kuulostaa.

– Ja kuulemma on seksikäs ääni, hihii.

Kasvokkain artistit eivät ole toistaiseksi kohdanneet eikä Gangsta Boota myöskään nähdä uudella Hamaideen ohjaamalla videolla. Nähtäväksi jää onnistuisiko yhteistyökumppanin tuominen Suomeen esimerkiksi Adikian viimeisteltävänä olevan Äiti-albumin levyjulkkareiden yhteydessä, joiden ei pitäisi olla kovin kaukaisessa tulevaisuudessa.

– Oon kokonaisuuteen tosi tyytyväinen ja ihana saada se vihdoin pihalle. Albumi on sellanen jopa päiväkirjamainen teema-kokonaisuus, alustava julkasu on loka-marraskuussa ja tarkentuu pian!