Äänestys: Kuka on Luokan ’19 priimus?

Vimugraphy

Koko luokka nähdään tällä viikolla livenä Basson itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

Basson ja HOODWATCH-duon kuratoima Luokka ’19 esitteli tässä kuussa kahdeksan lupaavaa kotimaista rap-artistia. Tänä vuonna konseptissa nostettiin esiin F, Musta Hanhi, Olli Antonio, Lukas Leon, MELO, Hussa, Ege Zulu ja Lauri Haav.

Viime vuoden tapaan artistit jaettiin kahteen ryhmään, jotka antoivat näytöt osaamisestaan kahdella videolla. Ensimmäisen nelikon videossa tuottaja GoodJobLarryn biitillä olivat äänessä F, Musta Hanhi, Olli Antonio ja Lukas Leon. Toisella videolla Kuiva H:n biitille sylkivät taas Hussa, Lauri Haav, MELO ja Ege Zulu.

Tulevana itsenäisyyspäivänä koko luokka nähdään edellisvuoden tapaan livenä Basson Linnan Juhlissa, joka järjestetään perjantaina 6. joulukuuta Helsingin Valkoisessa Salissa. Tapahtumia pääsee seuraamaan Basson Facebookista ja Instagramista livenä, ja samassa paikassa järjestettävät jatkot ovat avoimet kaikille.

Nyt kun videoita on hetki sulateltu, on aika äänestää: kuka tämänvuotisista artisteista pesi muilla lattiaa? Tsekkaa videot kertausmielessä ja anna äänesi alla! Äänestys päättyy itsenäisyyspäivänä klo 15.00.