65uge pohjustaa tulevaa esikoisalbumiaan aiempaa melodisemmalla otteella

Niklas Ahorinta

Killah Recordsin sainaus julkaisi uutta materiaalia.

Uutta haippia marraskuisella ASTRONAUTTI-singlellään nostattanut 65uge on julkaissut ensimmäisen singlensä Killah Recordsin artistina. Tuore julkaisu on nimeltään Kunnol, ja se toimii helsinkiläisartistin tulevan debyyttialbumin toisena singlelohkaisuna.

Kosovolaistaustainen 65uge kuvailee kappaletta omaksi motivaatiobiisikseen. Tuotannosta vastaa edellisen singlen tapaan Jay Kova.

– Skriivasin tän yks päivä viime lokakuus studiolla ku kiillotettii albumii ja pienii yksityiskohtii. Jossai vaihees rupes puuduttaa, nii sanoin Jaylle et ruvetaa vaa duunaa jotai uutta biittii, laitettii loopille ja skriivasin sanat. Jotenki toi viba biisis kuvaa hyvin meitsin olotilaa mis olin noina aikoina. Tää on sitä melodisempaa Ugee, artisti avaa.

Mikäli melodisempi ote ei niin iske mutta artisti on muuten vakuuttanut, niin ei huolta. 65ugen mukaan esimerkiksi kappaleiden Todellaki ja Miten? henkisiä biisejä on tulossa jatkossakin.

Katutaso-diilinsä muuttamisesta Killah-diiliksi 65uge on innoissaan, sillä sen mahdollistaa Mäkin ohella tiiviimmän työskentelyn myös Kuben kanssa. Suunnitelmissa on ”hulluja juttuja”, joiden suhteen kannattaa pysyä kuulolla.

Tuleeko vuosi 2021 Killahin vuosi? Kuuntele kappale alta ja muista myös edellinen Killah-julkaisu Raivota, jonka takana olevaa Matti8:a haastattelimme aiemmin tällä viikolla.