65uge julkaisi kesäanthemin – fiiteissä Kube, Mäkki ja Temaj

Risto Määttä

Kosovolaistaustaisen artistin platta ei ole enää kaukana.

Killah Recordsin suunnalta tipahti heti suosituimman lomakuukauden alkuun sopivasti uusi kesäanthem Fiji, josta vastaa 65uge. Kappaleella ovat mukana 65ugen lapsesta asti tuntema Temaj sekä Killah-päälliköt Kube ja Mäkki.

Tyyliltään Fiji on lähempänä 65ugen viimevuotista ASTRONAUTTI-bängeriä kuin helsinkiläisartistin edellistä Kunnol-singleä. Kummatkin ovat osa 65ugen tulevaa debyyttialbumia, joka on jo aivan kulman takana.

– Levyltä voi odottaa nimenomaan näiden tyylien kohtaamista koska se kuvastaa mua hyvin, saatan kuunnella ensin Pooh Shiestyä ja sen jälkeen Tory Lanezin melodisempaa tuotantoa.

65uge on tehnyt musiikkia suhteellisen pitkään, mutta vasta nyt hän kokee löytäneensä itsensä kunnolla artistina. Siksi albuminkin kanssa on kestänyt.

– Tein 3-4 albumia mutta en julkaissut niitä ikinä koska ne vanhenivat kuuntelemalla niin nopeasti. Tulevaa albumia olen kuunnellut nonstop 24/7 puolen vuoden ajan. Sillä jokainen biisi on hitti, no skips.

Onko Jay Kovan tuottama Fiji todellakin hitti? Muodosta oma mielipiteesi ottamalla biisi ja HiSaucen sille kuvaama video haltuun alta.