070 Shake, Acid Arab, Vesta ja lukuisat muut artistit vahvistavat Kesärauhan ohjelmistoa

Kesärauhaa vietetään vehreässä ympäristössä Turun Linnanpuistossa.
Venla Shalin

Turun Linnanpuistossa järjestettävä Kesärauha-festivaali laajentaa ohjelmistoaan 17 uudella artistilla, mukaan lukien kansainväliset tähdet 070 Shake ja Acid Arab..

Turun Linnanpuiston vehreässä ympäristössä 7.-9. kesäkuuta järjestettävä Kesärauha-festivaali on ilmoittanut 17 uuden artistikiinnityksen vahvistavan jo ennestään kattavaa ohjelmistoaan. Festivaali, joka juhlii tänä vuonna viidettä toimintavuottaan, on tunnettu monipuolisesta ja laadukkaasta tarjonnastaan, joka yhdistelee eri musiikkityylejä ainutlaatuisella tavalla.

Erityistä huomiota on kiinnitetty 070 Shakeen, joka on tunnettu omaperäisestä tyylilajien yhdistelystään, kattaen rappia, runoutta, soulia, elektronista musiikkia ja indieä. Tämä lahjakas artisti on saanut kansainvälistä huomiota vieraillessaan muun muassa Kanye Westin, Nasin ja Pusha T:n levyillä. Hänen TikTokissa viraaliksi nousseen kappaleensa Escapism. ansiosta hänet on noteerattu laajasti.

Elektronisen musiikin ystävät saavat nauttia ranskalaisen Acid Arabin esityksestä, jossa itämainen musiikki yhdistyy taidokkaasti elektronisen musiikin elementteihin. Myös ruotsalaiset artistit Deki Alem ja Stuzzi tuovat festivaaliin kansainvälistä väriä omilla uniikeilla soundeillaan.

Kotimaisen musiikin saralla Kesärauha tarjoaa monipuolisen kattauksen, esitellen muun muassa Antti Aution, Jesse Markinin, Lauri Haavin, Pariisin Kevään ja Vestan kaltaisia suosittuja indie- ja vaihtoehtomusiikin nimiä. Tämän lisäksi festivaalilla esiintyy 10-vuotisjuhliaan viettävä suomirock-duo Ursus Factory, yleisöä lumonnut Lyyti, rap-kollektiivi Good Boys ja monia muita kotimaisia huippunimiä.

Festivaalin taiteellinen johtaja Pietu Sepponen ilmaisee suuren innostuksensa tulevaa tapahtumaa kohtaan:

– Odotamme innolla lähestyvää viidettä Kesärauhaa ja niin tuntuu moni muukin tekevän, sillä meidän lipunmyynti on reilusti edellä aiempia vuosia. Olemme myös erittäin tyytyväisiä tähän mennessä julkistettuun ohjelmistoon ja lisää kivoja juttua on vielä kevään mittaan luvassa.

Kesärauha on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen merkittävimmistä musiikkifestivaaleista, tarjoten kolmen päivän ajan monipuolista ohjelmistoa ja ainutlaatuisia elämyksiä Turun Linnanpuiston historiallisessa ympäristössä. Artistien esiintymispäivät on julkaistu, ja kaikki liput ovat nyt saatavilla Lippupisteessä. Lisätietoa tapahtumasta ja sen ohjelmistosta löytyy Kesärauhan verkkosivuilta.