Lauri Haav julkaisi tulevan albumin kolmannen singlen – ”Koko biisi on iso vibe, anthem”

Max Steffansson

Kappaleelle julkaistiin myös musiikivideo.

Lauri Haav julkaisi perjantaina kolmannen singlen syksyllä julkaistavalta albumilta. Uusi kappale kantaa nimeä Sydämii ja se on tunnelmaltaan tuotantoa myöten hyvin vauhdikas ja mukaansatempaava. Tutut teemat höystettynä rosoisilla, mutta tyylikkäillä synasoundeilla johdattavat kuulijan osin tuttujen teemojen keskelle.

– Koko biisi on iso vibe, anthem. Annettuja, otettuja ja särkyneitä sydämiä ja pohdintaa siitä kuinka pitkään sellanen elämäntyyli voi kestää. Mut samaan aikaan kaiken sen “gloorian’’ alla kytee kuitenkin joku syvempi syy ja seuraus, kertoo artisti.

Tuotannosta vastaavat artistin kodalla jo tutuksi käyneet tekijät Aaro630 ja Ruuben sekä kansainvälistä uraa niittänyt Aleksi Asiala. Suoranaisen tutkaparin Haavin kanssa muodostanut Aaro630 kertoo tuotannon ottaneen inspiraatiota yhdysvaltalaislevy-yhtiö Opiumilta ja Playboi Cartilta, mutta soundi ei kuitenkaan ole hyper pop- tai hyper trap -tyyliä.

– Mä halusin tehdä sen soundisen biisin ja tuotannon mistä tulee leija fiilis ja jossa on sellanen elämännälkänen asenne, kiteyttää Haav.

Tähän mennessä artistilta on kuultu kaksi albumia, joista viime vuonna julkaistu Se viimeinen kesä harppasi kauas totutusta. Siinä missä aiempi tuotanto on liukunut sulavasti muun muassa R&B- ja trap-vaikutteisen musiikin välimaastossa, tarjosi albumi herkempää, jopa suomirock-tyylistä musiikkia.

Loppuvuodesta YouTubeen julkaistu single Aino tuntuu kuitenkin kääntäneen kelkan kohti jotain tuttua, mutta omalla tavallaan uutta. Sittemmin tuplasinglenä myös muihin suoratoistopalveluihin julkaistu kappale on pysynyt julkaisustaan saakka suuressa suosiossa ja se ylittikin hiljattain kultarajan. Tähän mennessä kolme ennakkoon julkaistua singleä ovat artistin mukaan tarjonneet vasta toista puolta albumista ja lisää on luvassa; viimeisimmän julkaisun yhteydessä Haav kuvaili albumia ”kaunotar ja hirviö” -asetelmalla.

Vaikka albumi antaa odottaa itseään kesän yli, tullaan artistia tulevana kesänä näkemään lukuisilla festareilla – muun muassa Blockfestien lavalla. Sitä odotellessa voit katsoa yhdessä Max Steffanssonin kanssa tehdyn Sydämii-musiikkivideon.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.