Kokkolasta ponnistava tulokasartisti Smurdhy julkaisi melodisen räppibiisin: ”Tää on askel kohti mun uutta soundii”

Artisti on ilmoittanut julkaisevansa tänä vuonna myös suuremman projektin.

Kokkolasta ponnistava ja indienä musiikkiuraansa luova Smurdhy julkaisi viimeisimmän singlensä vuoden 2022 viimeisinä päivinä. Noin puolitoista vuotta musiikkia tehneen  artistin viimeisin kappale kulkee nimellä Naiivi ja mukana kuullaan artistin ystäviin lukeutuva Chede.

Melodista räppiä sisältävä single omaa artistin mukaan koukuttavan kertosäkeen.

– Kertosäe on mun mielestä sellanen koukuttava ja helposti päässä soiva kokonaisuus. Laulu vie kans monien eri melodia kokemuksien mistä tykkään, hän kuvailee.

Räppäri kertoo kappaleen olevan ensimmäinen askel kohti tänä vuonna tulevaa EP-projektia, jolla tulee olemaan yhteensä kuusi kappaletta. Projektin voidaan odottaa tulevan ulos ennen ensi kesää.

– Oon löytäny sen oman soundin ja tää on ensimmäinen askel sitä kohti. Vanhaan verrattuna tuleva musa on paljon melodisempaa ja oon  myös oppinu käyttää mun ääntä paremmin, minkä haluun tuoda esiin tulevissa kappaleissa, hän kuvailee.

Juuri julkaistun biisin tuottajatiimissä ovat olleet Codax, Prodbyslc ja Santtu Teno.

– Kyseiset tuottajat on mun kavereita. Oltii studiolla ekaa kertaa yhessä ja sit Codax soitti pari hänen biittiään ja mun pääs alko heti soimaan koukuttava kertosäe. Mut just koska ollaan kaikki kavereita niin biisii oli helppo lähtee tekemään, artisti pohtii.

Tasaista tahtia kuuntelukertoja keräävälle biisille kuvattiin myös musiikkivideo, jonka ohjasivat ja kuvasivat  Timo Susi ja Leevi Uusitalo.