Karim B kallistuu suhdeongelmien tematiikkaan uusimmalla biisillään

Artisti julkaisee ensi syksynä ensimmäisen isomman projektinsa.

Viime kesänä Blockfestin lavalla Fresh’ 22 -konseptin myötä festaridebyytin tehnyt Karim B julkaisee mixtapen tulevana syksynä. Juuri julkaistu single Ring Ring on esimakua tulevasta projektista, joka on artistin ensimmäinen isompi julkaistava kokonaisuus.

Uutta biisiä Karim B kuvailee suhdeongelmiin keskittyvänä kappaleena joka on sekoitus useampaa genreä sekä tyylillisesti omia Marokkolaisia juuriaan esiin tuovaa soundia.

– Ring ring on biisinä tasapainossa oleva yhdistelmä rappiä ja rnb:tä ja kertoo suhdeongelmiin nojautuvista teemoista. Mun musiikissa kuuluu tänä vuonna enemmän myös mun marokkolaiset juuret ja haluan jatkossakin herätellä myös niitä soundeja mitä Suomessa ei ole tyypillisesti totuttu kuulemaan R&B:ssä, hän kertoo.

Artistin ensimmäinen Sony Music Finlandin kautta julkaistu kappale Bad To The Bone julkaistiin vuonna 2021.

Tämän jälkeen artisti on pitänyt yllä ahkeraa julkaisutahtia julkaisten viime vuonna peräti viisi kappaletta. Näihin lukeutuivat singlet Bootycall, Prada, Panamera jossa on mukana  Joe L, GHOST sekä Ma Chérie Jodahen kanssa.

Kuuntele muun muassa Chris Brownista, Justin Bieberistä, B Youngista sekä Soolkingista inspiraatiotaan musiikillisesti ammentavan Karim B:n uusin biisi alta!