Kahden polven räpin huippuosaajat yhdistivät voimansa – Pessan uudella kappaleella mukana Gettomasa

Gettomasa ja Pessa seisovat kerrostalon katolla.
Pessan uudelle kappaleelle kuvattiin myös Jyväskylässä kuvattu musiikkivideo, jonka on ohjannut Juuso Martikainen.

Tuotantoa myöten jyväskyläläinen kappale sai lisäkseen myös musiikkivideon.

Tänään julkaistiin kahden PME Recordsin artistin yhteisbiisi, jota jotkut ovat kenties osanneet jo odottaa, sillä Pessan uudella singlellä on mukana Gettomasa. Kappale kantaa nimeä 5AM ja tunnelma sekä sanoitukset johdattavat suoraan kesäisen yön hieman sumuisiin tunnelmiin.

Kappale tuntuu kuin palkinnolta räppipäille tuodessaan kahden eri sukupolven huippuosaajat vihdoin samalle ääniraidalle. Gettomasalta onkin kuultu kehuja Pessan suuntaan useammassa haastattelussa ja Pessa paljastaa yhteisen biisin merkkaavan paljon.

– Ollaan pitkään puhuttu biisin tekemisestä yhdessä. Muutin helmikuussa Jyväskylään ja pidettiin mun kämpillä sessiot, josta tämä biisi lähti aluilleen, Pessa kertaa.

Kappaleen letkeän puoleisesta tuotannosta vastaavat artistit itse sekä jyväskyläläinen tuottaja, joka ei esittelyjä kaipaa eli Ruuben.

– Tein biitin meidän ensimmäisen session aikana. Soitin biittiin samplet ja basson ja Ruuben teki jälkituotannon yhdessä Gettomasan kanssa.

Kappaleella kuultavaa duoa yhdistää siis levy-yhtiön lisäksi nykyään myös asuinpaikka, mikä vain vankentaa Jyväskylän asemaa yhtenä suurimmista rap-kaupungeista. Räpin osalta myös levy-yhtiö PME Records on kovassa liidossa; parin viimeisen viikon sisään on mahtunut myös CostinShakkiin ja Lauri Haavin uudet julkaisut. Tästä lienee kiittäminen etenkin Ville Gallea, jonka kyvystä löytää nousevia artisteja puhuttiin muun muassa Laudi-podcastin uudessa jaksossa.

Tänään julkaistulle biisille saatiin myös sopivasti Jyväskylässä kuvattu, Juuso Martikaisen ohjaama musiikkivideo. Voit katsoa sen alla olevasta linkistä.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.