Juttu luistaa ja aika lentää: Karri Koiran uusi single on kesäöiden tunnelman täydentäjä

Saara Taussi

Artisti tullaan näkemään kesän aikana aktiivisesti keikkailemassa ympäri Suomea.

Suuren yleisön tietoisuuteen K.O.I.R.A. -albumillaan vuonna 2012 noussut Karri Koira on tehnyt näyttävän paluun tänä vuonna singlellä Suoraan sydämeen, joka on ollut yksi alkukesän isoimmista kotimaisista hiteistä ja on päätynyt muun muassa YleX, Basso ja Suomiräp radiokanavien soittolistoille, luoden vahvan aloituksen artistin paluulle oman musiikkinsa pariin.

Nyt paluusingle saa jatkoa juhannuksen kunniaksi julkaistulla biisillä Istun sun kyytiin. Artistin uunituore single on täydellinen kappale kesäisille roadtripeille ja festareille fiilisteltäväksi, jota hän itse kuvailee moniin tilanteisiin ja tilaisuuksiin sopivaksi kappaleeksi.

– Istun sun kyytiin on vahvasti Top Gun -henkinen kesäyön kruisailubiisi, jossa on se tunnelma, kun ajellaan, juttu luistaa ja aika lentää. Jo ensimmäisistä studiosessioista alkaen se on tuntunut ison fiiliksen biisiltä, joka kuuluu niin juhannukseen, mökkireissun soundtrackiksi kuin Ruisrockin iltaan.

Biisi sai ensi-esityksensä jo ennen julkaisuaan Kesärauhassa sekä Varjofestivaalilla, jossa yleisön kerrotaan lähteneen mukaan antaumuksella ja jopa laulaneen mukana.

Kappaleen taustalla on huipputuottajatiimi, jossa ovat Karri Koiran lisäksi olleet mukana Biniyam, Veikka Erkola, Aleksi Asiala ja Fractious Frank. Sinkun kannen on taiteillut Anna Salmi.

Karri Koiran toukokuussa ilmestynyt paluusingle Suoraan sydämeen on ollut yksi tämän kesän isoimmista kotimaisista hiteistä ja on päätynyt muun muassa radiokanavien kuten YleX, Basso ja Suomiräp soittolistoille, luoden vahvan aloituksen artistin paluulle oman musiikkinsa pariin.

Nappaa kesän biisi haltuun alta!