Ibe jättäytyy määrittelemättömälle keikkatauolle: Kaksi keikkaa jäljellä

Julius Konttinen

Viimeiset kaksi keikkaa ennen taukoa järjestetään Helsingin Tavastia-klubilla.

Suomiräpin kentällä vahvasti jo pitkään dominoinut Ibe jättäytyy keikkatauolle vuoden vaihteessa. Skorpionin rivistöissä levyttävän artistin viimeiset kaksi keikkaa julkaistiin viime viikolla ja ottavat sijaa Helsingin Tavastialla 27. ja 28. joulukuuta.

Räppärin loppuvuosi on ollut suhteellisen kiireinen, sillä viimeisten keikkojen lisäksi artisti julkaisi kuluneen kuukauden aikana uusimman albuminsa nimeltä NON2EN2E, jolla kuullaan mukana MELO, Blacflaco sekä pikkuveikka.

Artisti on kuvaillut musiikkinsa olevan kuin päiväkirja, jossa kuuluu mukana henkilökohtaisuus ja avoimuus. Uusimmalla kokonaisuudella on mukana hippusellinen kryptisyyttä sekä arvaamattomuutta, joka pitää kuuntelijat otteessaan koko levyn läpi: kokonaisuus, jota ei kannata missata livenä.

Myös muun muassa sukupolvensa ääneksi tituleerattu artisti kertoo Instagramin puolella fiiliksen olevan tällä hetkellä tunteikas.

– Tänään mul on tunteikas fiilis. Asia on nimittäin niin, että vedettiin just tän bändin viimeinen keikka ennen Tavastioita ja niiden jälkeen alkavaa taukoa. Joo, kyllä – minä ja mun bändi ei keikkailla nyt hamaan tulevaisuuteen asti, eikä myöskään tiedetä viel, miten me tullaan jatkamaan tästä. Viis vuotta nyt rundattu vähän siellä sun täällä. Edelleen ihan noubadeit, mut jokainen meist kasvanu ja sen myötä muuttunu tosi paljon. On ollu kunnia saada kiertää ja veisaa näiden suurten muusikoiden säestämänä. On ollu kunnia olla jättämäs jälkee suomalaiseen musiikkiin yhdessä. Nyt on aika soutaa satamaan ja miettii hetki, mitä sit seuraavaks?

Liput viimeisille keikoille ennen artistin taukoa ovat myynnissä Tiketissä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ibe (@ibe1999)