Gasellit julkaisevat tulevana vuonna uuden albuminsa – yhtyeellä luvassa keväällä levyjulkkarikiertue

Nana Simelius

Kokoonpano nähdään keikkailemassa ympäri Suomea ensi keväänä.

Suomen suosituimpiin kokoonpanoihin lukeutuva Gasellit julkaisee ensi keväänä Gasellin kyynel -nimisen uuden albumin ja lähtee huhtikuussa kattavalle Suomen kiertueelle levyn tiimoilta.

Yhtyeen tulevalta seitsemänneltä albumilta on toistaiseksi kuultu kaksi singleä. Toukokuussa ilmestynyt ja kultarajan ylittänyt Pakko relaa ennen kun mä delaan sekä syyskuussa julkaistu bändin suurimmaksi radiohitiksi muodostunut Laulu ilman sanoja, jossa vierailee ABREU.

Gasellien mukaan uusi albumi alkaa olemaan hiljalleen valmis.

– Tuleva pitkäsoitto alkaa olemaan viimeistelyä vaille valmis ja me vetäydytään alkuvuodeks studion uumeniin tekemään biiseille se tarvittava loppusilaus. Levyä tehdessä me ollaan koitettu unohtaa itsemme vertailu muihin, ja keskittyä niihin elämän pieniin valonsäteisiin, vaikka maailma ympärillä myllertääkin. Ei se pelkkää juhlaa alusta loppuun ole, mut enimmät kyyneleet on nyt pyyhitty takin hihaan ja meidän tavoite on ens vuonna nauttia vaan kyydistä! Tervetuloa mukaan, yhtye kertoo.

Ensi kevään tulevalla levyjulkkarikiertueella kokoonpano aikoo esittää paljon materiaalia uudelta levyltä, mutta luvassa on toki myös yhtyeen vanhempaa tuotantoa.

– Me aiotaan myös panostaa aiempaa enemmän keikkojen visuaaliseen puoleen. Sen suhteen asiat on vielä kehitteillä, mutta sitä on meidän kanssa luomassa niin lahjakas tiimi, että omat odotuksemme on sen suhteen korkealla. Oispa jo huhtikuu, yhtye hehkuttaa.

Kiertueen liput tulevat myyntiin Tikettiin tänään 20. joulukuuta klo 9. Alta voit katsoa Gasellien keikkakiertueen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by G-MOB Official (@gasellit)