Huippusuosittu K-pop-yhtye ARTMS saapuu Suomeen

ARTMS-yhtye istumassa vierekkäin penkillä.
Artmsin nimi on kunnianosoitus maata kiertävälle Kuulle.
Modhaus / Cheonga Kim

Huippusuosittu korealainen K-pop-yhtye Artms saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen osana Moonshot-maailmankiertuettaan. Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 11. lokakuuta esiintyvä yhtye tunnetaan energisistä liveshow’istaan ja tarttuvasta musiikistaan, jotka ovat hurmanneet fanit ympäri maailmaa.

Huippusuosittu K-pop-yhtye Artms saapuu ensi syksynä ensimmäiselle Suomen-keikalleen osana Moonshot-maailmankiertuettaan. Kansainväliseen suosioon noussut korealaisyhtye esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 11. lokakuuta. Konsertti on sallittu myös alaikäisille, ja lipunmyynti käynnistyy Lippu.fi-palvelussa torstaina 20. kesäkuuta klo 11.

Artms on hurmannut K-pop-yhteisön ympäri maailmaa pirskahtelevan energisellä liveshow’llaan ja tarttuvalla musiikillaan. Yhtyeen muodostavat HeeJin, HaSeul, Kim Lip, JinSoul ja Choerry, jotka kuuluvat kotimaassaan Korean maineikkaaseen Modhaus-talliin. Viisikon debyyttialbumi <Dall>, joka julkaistiin toukokuussa, on kerännyt valtavaa suosiota. Albumilta irroitetut singlet, kuten <Pre 1: Birth>, <Pre 2: Flower Rhythm>, <Pre 3: Candy Crush> ja <Pre 4: Air>, ovat saavuttaneet huimia striimausmääriä suoratoistopalveluissa.

Artmsin nimi on kunnianosoitus maata kiertävälle Kuulle. Nimi ’Artms’ lausutaan ”Artemis”, joka on kreikkalainen kuun jumalatar ja liittyy yhtyeen loreen. Artemis on myös merkittävä hahmo Artmsin tarinassa. Yhtyeen tunnuslause, ”We rise together, back to the moon and beyond”, heijastaa tätä yhteyttä.

Artmsin virallinen fanikunta tunnetaan nimellä OURII (우리). Fandom-nimi, jonka fanit itse valitsivat, on yhdistelmä kirjaimia jokaisen jäsenen nimistä: JinSoul, HaSeul, Choerry, HeeJin ja Kim Lip. Lisäksi se tarkoittaa koreaksi ’meitä’ tai ’me’.

Yhtye lähettää suomalaisille OURII-faneilleen terveiset: “We rise together, back to the moon and beyond”, valmistautuessaan ensimmäiseen maailmankiertueeseensa.

Alta voit kuunnella yhtyeen debyyttialbumin.