Fabe ja Mikael Gabriel lyöttäytyivät ensimmäistä kertaa yhdessä studiolle – tuloksena yhteinen kappale

Tuoreen singlen tuotannosta vastaavat Lameboy ja Hugo Sundstedt.

New wave -suomiräpin kuunnelluimpiin nimiin kuuluva Fabe julkaisi tulevalta albumiltaan uuden singlen, jolla vierailee myös jo yli vuosikymmenen musiikkia tehnyt Mikael Gabriel. Ensimmäistä kertaa studiolle päätyneen kaksikon uusi single kulkee nimellä Lojaali, jonka tuotannosta vastaavat Lameboy ja Hugo Sundstedt.

Biisillä fiittaava Mikael Gabriel on toiminut Fabelle ikään kuin isoveljen roolissa musiikkiuran aikana.

– Miklu on ollut mulle aina sellanen tukeva hahmo, jo sillon ku kukaan ei tiennyt kuka oon. Tosi siistii droppaa sen kaa sinkku, kun Miklu on seurannut mun uraa alusta asti. Musta tuntuu et meillä on sellainen omanlainen side, koska tullaan molemmat vaikeista paikoista ja molemmat on käynyt läpi sellasii asioita jotka on muovannut meistä mitä me ollaan nyt. Siunattiin teille tällanen klubibängeri, kertoo Fabe.

Ongelmalapsi-debyyttialbumillaan listaykköseksi noussutta Fabea on kuultu viime vuoden aikana useilla platinaa striimanneilla julkaisuilla, kuten esimerkiksi Tähti-jättihitillä, joka pysytteli pitkään Suomen Spotifyn kärkisijoilla.

– Faben lahjakkuus musiikin saralla on todella vaikuttavaa ja hänen biisinsä ovat olleet loistavia. Olen erityisen vaikuttunut Faben kyvystä luoda musiikkia, joka välittää todellisia tunteita ja ajatuksia. On todella hienoa olla osa biisiä ja päästä jakamaan omia musiikillisia ajatuksia samalle biisille. Meidän energiat kohtaa hyvin, Mikael Gabriel kertoo.

Parhaillaan eri genrejä sulavasti yhdistävä Fabe valmistelee tulevaa toista albumiaan huipputuottaja MD$:n kanssa. Kumpikin, niin Fabe kuin Mikael Gabriel, on mahdollista nähdä ainakin tämän kesän Blockfesteillä. Sitä odotellessa voit ottaa biisin alta haltuun.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.