Ensimmäinen festarikeikka antaa odottaa itseään – williamia ei nähdä tulevana viikonloppuna Seinäjoella

Joonagraphics

Seinäjoki Hip Hop Festival julkisti peruuntumisen lisäksi aikataulun tulevalle viikonlopulle.

Tämän hetken kuumimpiin kotimaisiin artisteihin lukeutuvan williamin esiintyminen Seinäjoki Hip Hop Festival -tapahtumassa on peruuntunut. Keikka olisi ollut ennätyksiä rikkoneen ja äskettäin Wanted-videonsa julkaisseen tulokasartistin uran ensimmäinen festarikeikka.

Festivaali ilmoitti peruutuksesta aikataulunsa julkaisemisen yhteydessä. Instagram-postauksen näet alta.

View this post on Instagram

Valitettavasti Williamin esiintyminen SHHF:lla peruuntuu artistin sairastumisen johdosta. Artistin keikkamyyjän tiedote: "William on sairastunut ja on estynyt keikkailemaan tulevana viikonloppuna. Tuleva viikonloppu menee levätessä, jotta päästään pian takaisin keikkalavoille. Levy-yhtiön puolelta oltiin myös sitä mieltä, ettei tässä maailman tilanteessa tai muutenkaan kipeänä keikkailu ole suositeltavaa." Artistia paikkaamaan päälavalle kello 19.00 siirtyy Melo. Tämä on tietenkin tilanne, mihin tapahtumajärjestäjä ei voi millään tapaa vaikuttaa. Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että kipeänä ei tapahtumaan voi tulla, eikä kukaan halua riskeerata yleisön tai muiden esiintyjien turvallisuutta. Liitteenä päivitetyt aikataulut.

A post shared by Seinäjoki Hiphop Festival (@seinajokihiphopfestival) on

Yhden artistin peruuntumisesta tapahtuman onnistuminen ei luonnollisestikaan jää kiinni, sillä Rytmikorjaamolla nähdään viikonlopun aikana yli kaksikymmentä artistia tai kokoonpanoa.  Tiketin tämän hetken myydyimpään tapahtumaan on edelleen saatavissa lippuja.

Seinäjoki Hiphop Festival järjestetään Seinäjoen Rytmikorjaamon alueella 11.-12. syyskuuta. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.