Eltonncaio esittää modernin ja sulavan flow’n kertoen tavoitteistaan elämässään

Eltonncaio oranssilla paidalla seisomassa betonin edessä.
Eltonncaio, oikealta nimeltään tunnettu Eltonn Caio Pereira, on työstänyt musiikkia noin neljä vuotta.

Sosiaalinen media jatkaa näyttöään voimakkaana tahtona musiikin markkinoinnissa nykyskenessä.

Brasilialaistaustainen Eltonncaio, julkaisi viime perjantaina uuden kappaleensa Jotain Uut, joka kertoo espoolaisen artistin halusta saada vaihtoa arkeensa ja lähipiirinsä vaikutukset juuri näiden tunteidensa kanssa. Kappale esittäytyy sulavana modernin räpin melodisempana teoksena, jossa lähtee pää helposti liikkumaan tahdin mukana koukuttavalla biitillään.

– Olen nähnyt sen puolen millaista on tämän alan ympäristö ja millaista tämä elämäntyyli on, sen takia tiedän, että haluan jotain muuta, jotain uutta. Kappaleessa kerron kuinka perhe, kokemukset sekä ihmissuhteet ovat herättäneet minussa ajatuksia siitä kuinka en voi juuttua paikoilleen. Haluan aina enemmän, en tyydy helposti mihinkään, Eltonncaio tarkentaa.

Artisti on omien sanojensa mukaan työstänyt musiikkia noin 4 vuotta ja on asettanut henkilökohtaisia tavoitteitaan uralleen, jotka sopeutuvat juuri siihen periaatteeseen, että jaetaan niitä omia ajatuksia ja pohdiskeluita omasta päästä muille ihmisille. Sulava flow ja hyvä biitti ovat siihen pelkkää plussaa ja tuovat juuri sen ainutlaatuisen kosketuksen teokseen, joka tarjoaa henkilökohtaista perspektiiviä.

– Tykkään luoda asioita ja tuoda ideoitani esille. Olen aina rakastanut musiikkia ja halunnut tuoda kokemuksia ja aiheita mitä päässäni pyörii sen kautta muille ihmisille. Musiikki on ollut iso asia elämässäni ja se on auttanut monissa erilaisissa elämäntilanteissa, uskon että se on auttanut monia muita myös, joten haluan sillä tavalla pystyä vaikuttamaan/auttamaan muita, räppäri lisää.

Tämänkin julkaisun kanssa näemme sosiaalisen median voiman markkinointivälineenä nykymaailmassa. Useamman eri videon julkaisun jälkeen TikTokissa, sana lähtee videoiden jakojen kautta leviämään, jolla saa oman nimensä esille ja musiikki-intoilijat löytävät uusia kiinnostuksien kohteita. Kappale linkitetty alle kuunneltavaksi.