Eevil Stöö tekee paluun juurilleen – tulevalta EP:ltä ensimmäinen maistiainen

Eevil Stöö esiintyy mustassa suojamaskissa abstraktin graffitiseinän edessä, korostaen hänen mystistä ja omaleimaista tyyliään.
Eevil Stöö on back on his bullshit.
Iiro Kuosmanen

Eevil Stöö julkaisi uuden Flint-soundista vaikutteita ottaneen singlen OON FANTASIA-PIZZA, joka on ensimmäinen maistiainen tulevalta Back On My Bullshit EP-levyltä.

Tiuhaa julkaisutahtia ylläpitänyt Eevil Stöö tekee eräänlaisen paluun juurilleen uudella Flint-soundista vaikutteita ottaneella singlellään OON FANTASIA-PIZZA, joka julkaistiin perjantaina 17. toukokuuta. Kyseessä on ensimmäinen maistiainen tulevalta Back On My Bullshit EP:ltä.

Kappaleen tuotannosta vastaavat Pehmee Goo ja Octn, jotka ovat aiemmin työskennelleet Stöön kanssa. Uusi single yhdistää Detroitin elektronisen poljennon ja humoristiset kielikuvat Stöölle ominaisella väkevällä etukeno-flow’lla. Taustalla kuullaan syntetisaattorin rutiinit ja pumppaava rytmiikka, jotka ovat tuttuja Stöön aikaisemmista julkaisuista.

Biisin lyriikat ovat täynnä humoristisia ja kekseliäitä kielikuvia, joissa Eevil Stöö leikittelee sanoilla ja räppää elämänsä absurdeista tilanteista. ”Mitä mieltä oot must? Sori, ei kiinnosta tippaakaan / Niinku oisin tiputukses, oon tehny hittei Tipan kaa,” aloittaa Stöö ensimmäisessä säkeistössä.

Eevil Stöö, uudelta aliakseltaan Ryx Röppönen, on tunnettu monipuolisesta tuotannostaan ja omaperäisestä tyylistään, joka on vuosien varrella kerännyt laajan fanikunnan. Back On My Bullshit EP jatkaa tätä perinnettä ja tuo uudenlaista energiaa artistin musiikkiin.

Sinkun lyriikoissa Eevil Stöö käsittelee humoristisesti ja itseironisesti erilaisia teemoja, kuten musiikin tekemistä ja elämän absurdiutta. Kertosäkeessä hän laulaa: ”Mutsis kuuli tän biisin, sano: ’Kuulostaapa kivalta’ / Faija alko mököttää eikä suostu lähtee himasta.”

Kappaleesta julkaistiin myös Sam Ctrl:n ohjaama musiikkivideo.