Costin esikoisalbumilla kuullaan muun muassa Jare Tiihosen ääni – ”Limbo kuvastaa tietynlaista tilaa unelmien ja todellisuuden välillä”

Kotimaisen musiikin vuosi huipentuu entisestään Costin julkaistessa debyyttialbuminsa.

Kuluneen vuoden aikana poikkeuksellisen läpimurron tehnyt Costi julkaisi tänään debyyttialbuminsa LIMBO. Artistin saavutuksia katsellessa tuntuukin lähes absurdilta, ettei häneltä ole vielä kuultu kokopitkää albumia. Toistuvat listahitit, vakuuttavat kuukausittaiset kuuntelijat ja lukuisat live-esiintymiset nostavat Costin isojen tekijöiden joukkoon.

Albumi tuntuu kiteyttävän kaiken sen, mitä artisti on tähän mennessä saavuttanut ja lisäävän sekaan myös uutta maustetta. Introlla kuultava Cheekin, nykyisin Jare Tiihosen, ääni biisillä ei ole ollenkaan jokapäiväinen juttu – etenkään nykypäivänä. Costi tuntuukin saavuttaneen arvostuksen monelta taholta; PME Recordsille loppuvuodesta 2021 kiinnitetyn nuoren artistin esikoisalbumilla vierailee myös VilleGalle. Muita vierailevia artisteja ovat ennakkoon irrotetuilla singleillä kuullut Jami Faltin ja Sexmane sekä El Migu.

Melodista drilliä ja Marseille-soundia taitavasti yhdistelevä artisti kuvailee esikoisalbumiaan sanoin:

– Limbo kuvastaa tietynlaista tilaa unelmien ja todellisuuden välillä. Päässäni luoma utopia sekä todellinen arkeni eivät oikein kohdanneet, joten ainoa vaihtoehto mielenrauhan saamiseksi oli konkretisoida se visio. Nyt se piste on lähes saavutettu, mielenrauhaa ei välttämättä niinkään, ainakaan vielä. LIMBO koostuu erilaisista tunteista sekä mielentiloista, jotka pääosin ovat synkkiä. Sopinee siis hyvin tähän kaamosaikaan.

Vuoden 2021 maaliskuussa ensimmäisen singlen julkaissut artisti tuntuu julkaisseen musiikkia todella tiuhaan tahtiin. Omaan katalogiin on kertynyt noin parisenkymmentä kappaletta ja yhteisbiisit mukaan lukien lukema kasvaa entisestään. Albumilta ennakkoon julkaistut singlet ovat jo itsessään keränneet miljoonittain kuunteluja. Tunnistettavan flown ja kovan itseluottamuksen omaava artisti tuntuu jo nyt nousseen oman sukupolvensa kiistattomiksi kärkinimiksi.

Ota tuore albumi kuunteluun alla olevasta linkistä.