Brittiräppäri Headie One ja uuden aikakauden aloittanut Sini Sabotage saapuvat Ruisrockiin esiintymään

Headie One / Ruisrock 2023

Ruisrockin koko ohjelma on tälle vuodelle nyt kokonaan sinetöity.

Lähes loppuunmyyty Ruisrock-festivaali myy tällä hetkellä viimeisiä lippujaan ja tuo Turun Ruissaloon tulevalla viikolla yli 120 artistia. Viimeisimpinä kiinnityksinä toimivat brittiräppäri Headie One sekä yllätyspaluun tekevä Sini Sabotage.

Festivaalille kiinnitetty brittiläinen Headie One tunnetaan hyppivän flow’n ja terävän sanailunsa lisäksi ensimmäisenä UK drill -tyylilajin edustajana, joka nousi kotimaansa listakärkiin. Uransa alkumetreiltä asti rajoja rikkonut räppäri on niittänyt kansainvälistä menestystä Ain’t It Different ja Only You Freestyle -megahittiensä myötä, ja hiljattain julkaistu Rivals-single lupaa jatkoa nousulle. Upeasta lavapresenssistään tunnettu artisti nousee lavalle Ruisrock-sunnuntaina.

Ruisrockiin kiinnitetty Sini Sabotage on aloittanut uuden aikakauden urallaan. Suomiräpin ikonisimpiin naissolisteihin kuuluva tekijä räjäytti pankin aikaansa edellä vuonna 2013 julkaistulla kappaleella Levikset repee, jossa mukana oli VilleGalle. Miljoonia striimejä takoneen hittikappaleen julkaisusta tulee kuluneeksi vuosikymmen, minkä kunniaksi Sabotage järjestää kuulijoilleen erityiskeikan Ruisrock-perjantaina.

Ennätyslaajassa festivaaliohjelmassa on edustettuna kansainvälisiä huippuja, kuten muun muassa Lil Nas X, Lil Yachty, Yeat, Denzel Curry, Emotional Oranges ja Skrillex sekä lukuisat kotimaiset tähdet, kuten esimerkiksi vuoden ainoan livekeikkansa tekevä Ibe.

– Ruisrockin pystytys etenee hyvää vauhtia, ja tasan viikon päästä olemme valmiina avaamaan portit kymmenille tuhansille ihanille festarivieraillemme. Haluamme tarjota kesän upeimman kokemuksen, ja on pakahduttavan hienoa päästä taas todistamaan, kun Ruissalo jälleen täyttyy ilosta ja onnesta hyvin pian loppuunmyydyn festariviikonlopun ajaksi, Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä kuvailee.

Ruisrock järjestetään 7.–9.7.2023 Turun Ruissalossa. Ruisrockin koko ohjelma on nyt sinetöity ja liput myynnissä Tiketissä. Suurin osa lipputyypeistä on myyty tai varattu loppuun.

Alta voit fiilistellä helpoitein Ruisrockin koko artistikattausta.