Blockfestin liput saa vielä toistaiseksi halvemmalla – festivaalin jonotusjärjestelyihin parannuksia

Blockfest 2022 / Julius Konttinen

Rannekkeenvaihto-, anniskelu- ja ruokapisteiden kapasiteetin kasvamisen lisäksi myös jonotusjärjestelyt parantuvat tänä vuonna.

Elokuun kolmantena viikonloppuna järjestettävä Blockfest tarjoaa tänäkin vuonna niin ajankohtaisimmat kuin parhaimmat rap-nimet, joihin kuuluvat tällä hetkellä muun muassa yhdysvaltalaisartistit Playboi Carti, Akon, Lil TjayIce SpiceDestroy Lonely sekä Ken Carson. Päiväkohtaiset esiintyjäjaottelut voit tarkistaa vielä Blockfestin kotisivuilta.

Tämän vuotiseen ohjelmistoon on kuitenkin vielä tulossa lisäyksiä kevään myötä.

Lippujen hinnat nousevat lauantaina 1. huhtikuuta. Liput Blockfestiin voit tällä hetkellä hankkia tapahtuman kotisivuilta, Ticketmasterista ja Tiketistä. Säästöä tekee myös valitsemalla Blockfestin verkkosivuilta tai Tiketistä ostetulle lipulle toimitustavaksi Kivran.

Festivaaliin on myös tänä vuonna lisätty rannekkeenvaihtopisteiden määrää, jonka lisäksi Ratinan kauppakeskuksessa sijaitsevan ennakkorannekkeenvaihtopisteen ohella myös pääkaupunkiseudulla on tänä vuonna mahdollista vaihtaa ranneke ennakkoon. Uutena palveluna Exclusive- ja Flex-lipputyyppeihin on sisällytetty erillinen rannekkeenvaihtopiste.

Rannekkeenvaihtopisteiden määrän kasvamisen lisäksi myös anniskelu- ja ruokapisteiden kapasiteettia kasvatetaan viime vuonna saatujen asiakaspalautteiden myötä.