Blockfest TV saa jatkoa ensi kesänä: ”Tää on ehkä ilosinta duunia mitä oon ikinä tehnyt!”

dn.shade

Mukana laaja kattaus artisteja ja heidän festarifiiliksiä.

Viime vuonna Klangin kanssa lanseerattu Blockfest TV viihdytti katsojia artistihaastatteluiden muodossa unohtamatta tietenkään viikonlopun kestäneen Tampereen Ratinassa pidettävän tapahtuman kokonaisvaltaisen tunnelman taltiointia.

Juontajakolmikkona Klangin YouTube-kanavalle julkaistulla ohjelmalla toimi Laudi-podcastia pitävä dynaaminen duo Tijan ”Mutsi” Foon ja Janne ”Toiminta” Lehmonen sekä Evelinan taustatanssijanakin tunnettu Latisha Allen.

– Kyl tää on ollu semmonen pienimuotonen unelma. Ennen ku pääs ees käymää junnuna millää festareilla nii mietti, et millastakohan se mahtaa olla. Se fiilis ku saa vapaat kädet päästä heiluu kameran kaa mikki kädes on aivan käsittämätöntä  ja tää on ollu ehkä ilosinta ja onnellisinta duunii mitä oon ikinä tehny. Festareilla jengi on paikassa, mitä ne on venannu huolel pitkän ajan ja se energia mitä kaikil on pysyy yllä alusta loppuun asti. Viel kovempi fiilis on päästä juttelee niiden artistien kanssa, kenen biisit pyörii omissaki air podeis ja sit Blockfest TV:ssä kaikki nää tyypit istuuki yhtäkkii samas teltassa. Vaik festari on all about the esiintyjät, nii tässä duunis sitä on kaiken keskiössä ihmisten kanssa ja sen takii tää on vaa siistein juttu ikinä, Lehmonen kiteyttää iloisesti.

Myös tänä vuonna ohjelmaa vetävä kolmikko haastatteli edellisenä vuonna festareilla muun muassa Williamia, Gaselleja, Ettaa, Ibeä, yhdysvaltalaisartisti bbno$:ia sekä juuri Helsingin jäähallilla Vastustamaton-albumilleen levyjulkkarikeikan pitänyttä Gettomasaa.

Tänä kesänä Suomen suurimmalla rap-festivaalilla tullaan näkemään useita ulkomaisia artisteja kuten Playboi Carti, Akon, Ice Spice, Raye, Lil Tjay ja Destroy Lonely. Kenet heistä haluaisit nähdä kolmikon haastattelussa? Kurkkaa viime vuoden jaksot alta ja valmistaudu ensi kesän festarifiilikseen!