Aaro630:n melankoliaa ja eron fiiliksiä kaikuvaa singleä siivittää tummanpuhuva musiikkivideo

Artisti inspiroituu musiikissaan useammasta genrestä.

Viime marraskuussa alkaneella KPC Tourilla mukana keikkaileva Aaro630 jatkaa aktiivista julkaisutahtiaan tänään ulostulleella Loputtomiin-singlellä, joka on osa ensi vuonna ulos tulevaa projektia.

Melankolinen ja vahvaa tunnetta välittävä kappale omaa artistin uuteen tyylisuuntaukseen ominaisen tunnelman ja laulaja kertookin oman artistiuden ytimessä olevan tunteiden käsittelyn, keskeneräisyyden hyväksymisen sekä jatkuvasti uusien asioiden löytämisen.

– Mulle musiikin tekeminen on puhtaasti keino ilmaista itseäni, ja se kuuluu raakuutena ja rehellisyytenä teksteissä, sävellyksissä ja tuotannoissa vaikka aiheet ja fiilikset olis vaikeitakin. Mun tyyliin tehdä kuuluu inhimillisyys ja virheet enkä halua tehdä liian kliinistä tai ylituotettua musaa. Loputtomiin-biisillä halusin välittää mahdollisimman vahvan tunteen sekä tekstillä että musiikillisesti, hän kertoo.

Tulevan albumin artisti kertoo kertovan erosta, vaikka se ei ollutkaan projektia aloittaessa ollut sen suunnitelma.

– Tää biisi kertoo erilleen kasvamisesta. Tulevaa levyä tehdessä oon ikäväkseni huomannut, että tästähän on muodostunu erolevy. Oon huomannut sen vasta jälkikäteen.

Jyväskyläläinen laulaja-tuottaja kertoo tulevan projektin luomisprosessin olleen tähän mennessä antoisa. Oman äänen löytäminen sekä inspiraation lähteiden löytyminen useammasta genrestä ovat antaneet tähän oikeaa suuntaa.

– Mulle on luontevaa etsiä ja löytää jatkuvasti uusia juttuja. Tulevalla albumilla oon kehittäny omaa uutta soundia semmoseen suuntaan joka tuntuu enemmän omalta itseltäni kuin koskaan, ja oon hakenu inspiraatiota muun muassa elektronisen musan eri genreistä, popista ja vaihtoehtosemmasta tummemmasta altrock soundista, hän kuvailee.

Nappaa Aaron uusin single kuunteluun alta. Musiikkivideon on ohjannut ja kuvannut Verneri Linna.