Haluatko löytää edullisen lainan helposti ja nopeasti? Näillä vinkeillä onnistut

Kaupallinen yhteistyö: Nordic Bank

Kun haaveilet moottoripyörän hankkimisesta, kodin remontista tai ihanasta lomamatkasta, netistä haettavat vakuudettomat lainat voivat olla kätevä tapa saada tarvitsemasi rahoitus.

Lainan hakeminen netistä on todella helppoa, sillä useat luotonmyöntäjät tarjoavat monipuolisesti lainatuotteita eri tarpeisiin. 

Voit vertailla Nordic Bankin sivuilla monenlaisia vakuudettomia lainoja ilmaiseksi jopa 70 000 euroon saakka. Sivustollamme vertailet helposti esimerkiksi kulutusluotot, venelainat, mökkilainat, moottoripyörälainat ja monet muut. Vertailemalla voit saada säästettyä huomattavan summan rahaa pienellä vaivalla. Siksi myös pienet lainat kannattaa kilpailuttaa. 

Kilpailuttaminen kannattaa

Kilpailuttamalla voit löytää edullisen lainan. Lainojen kilpailuttaminen tarkoittaa eri lainojen hintojen ja ehtojen vertailemista keskenään. Vertailemalla löydät lainan, jossa on matalin korko, edulliset kulut sekä sinulle sopivat lainaehdot. 

Suurin hyöty kilpailuttamisessa on se, että se auttaa sinua säästämään paljon rahaa. Kun vertailet lainoja, voit löytää lainan, jossa on matalampi korko sekä edulliset kulut. Tällä tavalla voit säästää huomattavia summia rahaa – jopa satoja tai tuhansia euroja. Myös pieni laina kannattaa kilpailuttaa, sillä vaikka lainasumma onkin pieni, kertyy koroista paljon maksettavaa, jos korko on korkea. 

Lisäksi pääset samalla tutustumaan lainojen ehtoihin. Kilpailuttaminen mahdollistaa lainan räätälöinnin omiin tarpeisiin sopivaksi. Voit esimerkiksi valita itsellesi sopivan maksuajan ja valita lainan, jossa on mahdollisuus lyhennysvapaaseen. Näin saat lainan lyhentämiseen hieman joustoa. 

Lainojen kilpailuttaminen onnistuu todella helposti netissä, Nordic Bankin sivuilla. Täytä vain yksi ilmainen hakemus, niin voit sillä saada jopa yli 30 lainatarjousta eri tahoilta. Nordic Bankin avulla saat vertailtua lainatarjouksia nopeasti ja vaivattomasti. Voit täyttää hakemuksen netissä koska tahansa. 

Näistä syistä kulutusluotto kannattaa hakea netistä:

Nopea

Lainan hakeminen netistä on nopeaa ja erittäin helppoa. Voit täyttää hakemuksen Nordic Bankin nettisivuilla milloin tahansa mukavasti omalta kotisohvalta käsin. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain hetken. Siihen alkaa tulla vastauksia tavallisesti jo parin minuutin kuluttua, eli pääset melkein heti suorittamaan lainojen vertailua. Kulutusluoton hakeminen netistä on tavallisesti paljon nopeampaa verrattuna perinteisiin pankkilainoihin, jotka vaativat tavallisesti enemmän paperityötä ja lainaneuvotteluja. Kun olet hyväksynyt parhaan lainatarjouksen, saat rahat tilillesi jo yhden arkipäivän kuluessa. 

Helppo hakea ja kilpailuttaa

Kulutusluoton kilpailuttaminen on todella helppoa. Yhdellä maksuttomalla hakemuksella voit saada jopa kymmeniä tarjouksia eri paikoista. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja alat pian saada lainatarjouksia. Saat tutustua tarjouksiin rauhassa, sillä yleensä ainakin osa niistä on voimassa monta viikkoa. Tarkastele varsinkin tarjousten todellista vuosikorkoa. Se sisältää sekä koron että kulut, joten se kertoo, mitkä ovat lainan kokonaiskustannukset. 

Ei vakuuksia

Kulutusluotto on vakuudeton laina, eli sitä varten ei tarvita ollenkaan vakuuksia eikä takaajia. Sinun ei siis tarvitse asettaa omaisuuttasi, kuten mökkiä tai metsäomaisuutta lainan vakuudeksi. Lainapäätös tehdään hakijan taloudellisen tilanteen perusteella. Tällaista lainaa voi saada sellainenkin henkilö, jolla ei ole vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta. Lisäksi vakuudettomuus tekee lainanhakuprosessista paljon helpomman. Aikaa ei tarvitse käyttää vakuuksien arvioimiseen, minkä vuoksi lainapäätös voidaan tehdä nopeasti. 

Hae myös muut vakuudettomat lainat helposti netistä

Netistä löytyy monipuolinen valikoima erilaisia vakuudettomia lainoja. Kaikkia niitä voit hakea helposti ja nopeasti. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Voit hakea vakuudetonta lainaa joko yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. 

Kesä on kohta taas täällä, joten nyt on hyvä aika alkaa harkitsemaan moottoripyörän hankkimista. Moottoripyörä on monen unelma. Mikä olisikaan parempi tapa nauttia kesästä kuin ajella ympäri maata omalla moottoripyörällä. Pääset tutustumaan monipuolisesti eri kaupunkeihin ja luontokohteisiin Suomessa ja miksei myös ulkomailla. Moottoripyörälainalla saat ostettua moottoripyörän nopeasti, ja saat pilkottua summan mukavasti pienempiin eriin. 

Lomalainalla toteutat unelmiesi lomamatkan. Lomalaina auttaa sinua rahoittamaan lomareissut, olivat ne sitten lähellä tai kaukana. Lainalla voit maksaa loman kuluja monipuolisesti, esimerkiksi lentoliput, hotellimajoitukset, matkavakuutukset, tuliaiset ja monet muut kustannukset. 

Remonttilainalla taas remontoit kotiasi tai mökkiäsi. Sillä toteutat sekä pienet että isommatkin remonttiprojektit. Saat rahat nopeasti, joten pääset pian toteuttamaan suunnitelmiasi. Vakuudeton remonttilaina voi myös täydentää pankista haettua perinteistä remonttilainaa. 

Kaikki edellä mainitut lainat ovat kertalainoja, eli koko summa siirretään kerralla tilillesi. Jos kaipaat joustavampaa ratkaisua, on joustoluotto hyvä vaihtoehto. Joustoluotto toimii luottokortin tavoin. Koko summaa ei tarvitse nostaa kerralla tilille, vaan rahaa voi nostella useassa erässä monta kertaa. Myös joustoluoton kilpailuttaminen onnistuu kätevästi Nordic Bankissa.