Ilmoita ohjelma

Klangi pyrkii yhteistyössä kulttuurintekijöiden kanssa edistämään monimuotoisuutta sekä tukemaan uusia ja innovatiivisia ääniä kulttuurikentällä tarjoamalla mahdollisuuden uusille tai jo olemassa oleville potentiaalisille podcasteille tai ohjelmille. Tavoitteenamme on tarjota kaikille mahdollisuus tuottaa monipuolista sisältöä ja samalla tarjota asiantuntevaa tukea ja resursseja. Klangilla on jo valmiina esimerkiksi kuvausstudio ja -kalustoa, mikäli sellaiselle on tarvetta.

Jos olet jo kulttuuriohjelmien sisällöntuottaja tai haaveilet ryhtyväsi sellaiseksi, ota meihin yhteyttä! Ohjelmat valikoituvat sitä mukaa, kun toteamme ne sisällöllisesti meille sopiviksi. Kun lähetät hakemuksen ohjelmaideasta, tarkistamme sen ja otamme yhteyttä yhteyshenkilöön. Haluamme tarjota julkaisukanavamme käyttöön ja auttaa ihmisiä tavoittamaan laajemman yleisön.

"*" näyttää pakolliset kentät

Yhteyshenkilön nimi*
Mikäli esim. kuvia tai myyntidekki sattuu olemaan, niin tähän voi siitä olevan linkin sisällyttää, kuten esim. Google Driven tai Dropboxin kautta. Varmistathan, että linkki on julkisesti jaettu.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.