Ohjelma: #24 LAUDI – Tuottajan tulikoe (vieraana 1ilmari)

Suomalaistuottaja on kerennyt tähän mennessä tekemään biittejä suomirap-artistien lisäksi muun muassa Playboi Cartille ja Yeatille.

Vapun jälkeinen aika on taas todellisuutta ja Laudi palannut kameroiden eteen studiolle! Tällä kertaa pöydän toisella puolella istuu muun muassa Playboi Cartille, Yeatille ja kuumimmille suomirap-artisteille biittejä tuottanut 1ilmari!

Millaiseen tulikokeeseen levy-yhtiön johtajat heittivät 1ilmarin ennen kuin allekirjoittivat miehen kanssa sopparin? Miten mies on saanut biittinsä ulkomaisten jättiartistien korviin? Minkä ikäisenä mies on rakentanut ensimmäisen oman kotistudionsa? Mikä on nuoren tuottajan tärkein tehtävä jos haluaa saada biittinsä kuuluviin? Haluaako kukaan enää jäädä vain ”Suomi tuottajaksi”? Mistä mies toivoo löytävänsä itsensä tekemässä biittejä ja kenen kanssa viiden vuoden päästä? Mikä on ulkomaisten artistien reaktio kun kuulevat 1ilmarin olevan Suomesta? Ovatko biisileirit isoissa kartanoissa tai jäätävissä rantalukaaleissa ulkomailla jo suomirapin arkipäivää? Tsekkaa nää ja paljon muuta uudesta jaksosta!

Ja Laudilaiset! Muistakaa #LAURILAUDIIN! Nähään seuraavas The Box -tapahtumassa la 27.5. Valkoisessa Salissa!

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.