Ylivoimaisesti UMK:n voittanut Käärijä nähdään Tavastialla kesäkuussa – kaksi keikkaa saman illan aikana

Nelli Kenttä

Jonkin sortin ilmiöksi muodostunut kappale kuullaan niin Liverpoolissa, kuin Tavastiallakin.

Energisestä lavaesiintymisestään tunnettu Käärijä sai UMK-finaalissa ylivoimaisesti eniten sekä yleisöääniä että kansainvälisen raadin ääniä ja valikoitui Suomen euroviisuedustajaksi. Kaiken kaikkiaan UMK-lähetys tavoitti lauantaina 2,1 miljoonaa katselijaa ja ääniä annettiin tänä vuonna yli 230 000 kappaletta.

Huhhuh! Mahtava fiilis! Suuri kunnia lähtee edustamaan Suomea Euroviisuihin. Haluun kiittää kaikkia äänestäjiä ja ihmisiä, jotka ovat olleet matkan varrella tukenani. Tämä on ollut yksi hienoimpia hetkiä oman elämäni varrelta. Nyt käännetään katseet kohti Liverpoolia ja keskitytään shown hiomiseen, jotta saadaan se kaikkein kirkkain palkinto tuotua pitkän odotuksen jälkeen Suomeen. It’s crazy, it’s party, kommentoi hän tunnelmiaan voiton jälkeen.

Käärijä nähdään myös ensimmäistä kertaa Tavastialla perjantaina 9. kesäkuuta. Alkuillan keikan myytyä nopeasti loppuun, järjestetään myöhemmin samana iltana myös lisäkeikka. Liput keikalle tulevat myyntiin 28. helmikuuta Tikettiin. Artistin levy-yhtiö Monsp Recordsin mukaan luvassa on ”takuuvarma paidaton megashow”.

Käärijä vieraili myös Laudi-podcastin viime viikolla julkaistussa jaksossa – ota se kuunteluun alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.