YleX Otto -sarjassa ensiesityksenä saanut kappale julkaistiin – Ege Zulu ja Joe L tulkitsevat haitallista rakkautta kahdesta eri näkökulmasta

Mark Mindubaev

Kappale aloittaa samalla Ege Zulun tulevan Mammanpoika-albumin julkaisukampanjan.

Kolmanteen pitkäsoittoonsa valmistautuva Ege Zulu ja vastikään albumidebyyttinsä tehnyt Joe L julkaisivat tänään yhteissinglen. Ensiesityksensä tällä viikolla YleX Otto -sarjassa saanut kappale kantaa nimeä Oikee mies ja se tuntuu ottavan kantaa ikuiseen teemaan eli rakkauteen ja sen huumaavuuteen. Levy-yhtiö PME Recordsin kuvauksen mukaan kappale kertoo miehestä, joka sokaistuu täysin rakkaudesta eikä näe niin sanottuja red flageja tai kuuntele ystäviensä neuvoja.

Artistit onnistuvat molemmat tarjoamaan aiheeseen erilaisen tulokulman; siinä missä Joe L:n kertosäe puhuu kuin suoraan rakkauden kohteelle, puhuu Ege Zulu sivusta seuraavan ystävän suusta. Vaikka aihe on totinen, lähestyy Ege sitä tuttuun tyyliin suorasanaisesti ja sopivan koomisesti.

Viime vuonna toisen albuminsa julkaissut artisti aloittaa kappaleen myötä myös julkaisukampanjan seuraavalle albumille, jonka nimeksi on paljastettu Mammanpoika. Albumista ja kappaleesta hän kertoo seuraavasti.

– Oltiin Joe L:n kaa studiolla, sit soitin mun vanhoja demoja ja sieltä löyty tää biisi. Uus albumi tulee olee tosi samaistuttava kaikille, Ege tiivistää.

Tällä viikolla nähty, suositun YleX Otto -sarjan uusin osa esitteli myös kaksi jo ennestään tuttua kappaletta uudessa valossa, kun Ege tulkitsi ykkösalbumilta löytyvän Robotti-biisin ja artistin tunnetuimpiin lukeutuvan kappaleen Melankolia. Jaksossa viimeisenä kuultu Oikee mies sai lisäkseen myös Tiia Karttusen säestyksen haitarilla.

Tuore julkaisu tuntuu kahden nousukiitoisen artistin urille arvokkaalta jatkumolta ja se tulee ottamaan paikkansa myös Joe L:n seuraavalta albumilta. Ege Zulun albumin julkaisuajankohdasta on levy-yhtiön päästä paljastettu yksi seikka; albumi julkaistaan ensi vuonna. Tulevaa odotellessa voit kuunnella alta lukuisien hittien takaa löytyvän Salahpolon tuottaman kappaleen.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.