Windy season – Tuuli julkaisi vuoden ensimmäisen singlensä ja solmi sopimuksen Liiga Musicin kanssa

Kappale on esimakua vuoden tulevista julkaisuista.

Jo teini-iässä kappaleellaan Salaisuudet pinnalle pompahtanut Helsinkiläinen artisti Tuuli aloittaa uuden luvun artistiurallaan voimaannuttavalla biisillä WINDY SEASON, joka esittelee pop-artistista uudenlaisia sävyjä.

Artisti on vihjaillut pitkään tulevasta musiikistaan sosiaalisen median puolella ja esimerkiksi juuri julkaistun kappaleen nimi on tullut esiin jo useampaan otteeseen.

Biisillä kuullaan mukana tamperelainen rap-artisti Costi, joka antaa osviittaa musiikin monipuolistumisesta rap-vivahteisiin. Träkin on tuottanut OP Beats ja miksannut muun muassa Senyan luottotiimiin kuuluva Danitello.

Vaikka Tuuli onkin pitänyt julkaisuistaan taukoa, on musiikin teko pysynyt tämänkin aikana aktiivisena. Artisti aloitti viime syksynä, 2021 yhteistyön Jare Tiihosen omistaman Liiga Musicin kanssa, jonka seurauksena allekirjoitettiin levytyssopimus.

Laulaja kuvailee uuden julkaisunsa olevan voimaannuttava ja asenteellinen bängeri.

– WINDY SEASON aloittaa nimensä mukaisesti mun uuden kauden pitkän tauon jälkeen. Halusin tulla energialla sisään ja markkeerata itsevarmuutta heti ekassa biisissä. WINDY SEASON on voimaannuttava ja asenteellinen bängeri! On ihana fiilis päästä julkaisemaan pitkästä aikaa omaa musaa, joka tuntuu, kuulostaa ja näyttää multa. Viimeinen vuosi on ollu musiikin saralla tosi opettavainen ja en vois olla tyytyväisempi siihen mitä tuleman pitää.

Vuoden ensimmäinen julkaisu on esimakua tulevista julkaisuista, joita artistilla on suunnitelmana tiputtaa pitkin vuotta. Artistilla on suunnitteilla myös albumikokonaisuus, jonka julkaisusta ei ole annettu vielä tarkempaa infoa.