West Coast -soundilla kohti kesää – Kube julkaisee tänä vuonna kaksi uutta levyä

Erik Hurja

Kovan julkaisutahdin omaavan artistin musiikille ei näy loppua.

Killah Recordsin pääjehuna tunnettu pitkänlinjan räppäri Kube julkaisi viime perjantaina ensimmäisen kappaleensa uudelta projektilta, ja vasten odotuksia tämä on eri projektilta kuin aikaisemmat biisit, jotka on julkaistu tänä vuonna. Aiemmin tänä vuonna julkaistut kappaleet ovat osa toista albumikokonaisuutta, joka julkaistaan myös vuoden 2023 aikana.

Nyt on kuitenkin vuorossa Clean-single, joka on varma g-funk anthem ja ehdoton kesän kruisailuträkki, jonka on tuottanut taatulla laadulla kukapa muu kuin itse Kube.

– Tää biisi synty oikeestaan ennen kun sain edes aiempaa prokkista valmiiks. Kaikki ton prokkiksen biisit oli mun osalta nauhotettu ja fiitit piti viel purkittaa. Olin kerennyt tehdä samal viballa ja saundilla niin monta stygee et must tuntu et tarviin vaihteluu.

Vaikka aiemmin artistilta ollaankin kuultu lähes jokaisella projektilla samantyylistä soundia, niin pian koittaa sopiva hetki julkaista kokonainen EP-levy täynnä West Coast-henkistä musiikkia.

– Heti ku kevät rupes puskee ja aurinko alko paistaa niin west coast soundi rupes toimii taas eri taval. Oon kuunnellut täs paljon kaikkee LA-kamaa ihan laidast laitaan klassikoist uusiin ug juttuihin ja isoi bängereit myös. Mul on ollu varmaan joka levyllä vähintään yks west coast henkinen träkki ja nyt sain niit aikaseks enemmänkin ja kelasin julkasta EP:n mis on enemmänkin tätä ja muuta West Coast vibaa.

Alta voit tsekkaa Teemu Saarion ohjaaman musavideon tuoreelle sinkulle.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.