Viime vuosien aikana ystävystyneet Abreu ja Pihlaja julkaisivat ensimmäisen yhteissinglensä

Kummankin artistin viimeisimmät single-julkaisut saavuttivat platinalevystatuksen.

Tunnetut kotimaiset artistit Abreu ja Pihlaja ovat yhdistäneet voimansa koskettavalla yhteissinglellä nimeltä Sisko, joka juhlistaa ystävyyttä ja tunnesiteitä. Kyseessä on ensimmäinen yhteistyö kahden laulajan välillä, ja kappaleen tuotannosta vastaa Mikko Koivunen.

– Haluttiin tehdä yhdessä biisi ja teeman suhteen oli heti selvää, että ei haluta tehdä tyypillistä ero- tai rakkauslaulua. Ollaan ystävystytty viime vuosien aikana ja reissattu, bailattu ja pidetty toisistamme huolta vaikeinakin hetkinä. Päätettiin siis tehdä rakkauslaulu meidän ystävyydestä. Mikäs sitä kuvais paremmin kuin sana sisko, artistit taustoittavat kappaleen syntyä

Tuoreeltaan laajan kesäkiertueensa päätöksestä, johon kuului lukuisia festivaaliesiintymisiä, Abreu ja Pihlaja ovat molemmat nauttineet äskettäisistä menestyksistään. Abreun edellinen single Eilisen mä, joka huokuu itseluottamusta ja heijastaa 2000-luvun R&B-viboja, saavutti äskettäin platinalevystatuksen ja nousi yhdeksi kesän suurimmista hiteistä. Pihlajan viimeisin single Mama sano esitteli hänen eleganttia tyyliään ja oli artistin ensimmäinen platinalevyn saavuttanut julkaisu Paha Barbi -albumin jälkeen.

Tänään ilmestynyt single on sydämellinen ylistys ystävyydelle ja läheisyydelle. Maailmassa, joka usein keskittyy romanttisen rakkauden tarinoihin, tämä kappale tarjoaa virkistävän näkökulman ja muistuttaa meitä ystävyyssuhteiden voimasta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.