Uusi remix-versio tuo yhteen mielenkiintoisen kokoonpanon – Reiviluola-remixillä kuullaan Etta ja jambo

Marek Sabogal

Haloo Helsinki! julkaisi ensimmäistä kertaa musiikkia tänä vuonna.

Kotimaisen musiikin kiistatta suurimpiin bändeihin kuuluvan Haloo Helsinki!:n hitti Reiviluola saa jatkoa, kun remix-versiolle hyppäävät mukaan Etta ja jambo. Vakuuttavan, yli 15 vuoden mittaisen uran uurtanut bändi on saavuttanut Suomessa monenlaista; kesällä Olympiastadionin valloittanut yhtye on kerännyt suoratoistopalveluissa kaiken kaikkiaan yli 300 miljoonaa striimiä ja muun muassa kymmenen Emma-palkintoa.

Etta on tehnyt yhteistyötä jo aiemmin bändin jäsenten kanssa, kun häntä kuultiin STEREO-duon yhteisalbumilla 00740. STEREO on bändin kitaristien, Leo Hakasen ja Jere Marttilan yhteisprojekti.

– On iso kunnia päästä versioimaan yhdessä jambon kanssa tätä jo klassikoksi muodostunutta biisiä. Arvostan Haloo Helsinkiä tekijöinä paljon ja Leo & Jere on mulle myös entuudestaan tuttuja STEREO:n kanssa tehdystä Vuosien päästä -biisistä. Siistii olla myös tässä mukana, kuvailee Etta yhteistyötä.

Jambo puolestaan työskentelee tiimeineen samalla studiolla yhtyeen kanssa, joten hän tuntui myös bändin mukaan luonnolliselta valinnalta remixille. Tänä vuonna debyyttialbuminsa vapaa julkaissut artisti kuvailee tuntemuksiaan seuraavasti:

 – Oli ihanaa tehä tanssimusaa! Ellin voksut on ihan sairaat ja Etta on aina leija. Siisti prokkis kokonaisuudessaan. Kiitos Haloon tyypeille yhteistyöstä. Oli mukavaa ja biisist tuli bängeri.

2006 perustettu yhtye ei ole kuluneen vuoden aikana julkaissut musiikkia ollenkaan, joten tuore remix on hienoinen yllätys. Bändi lähettää kuuntelijoille terveiset: ”Tän kappaleen myötä halutaan toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta, nähdään kesäfestareilla 2023!”.

Alla olevasta linkistä pääset kuuntelemaan julkaisun, jonka tuotannosta vastaavat Booa Musicin snapirPepe Jean jr. ja Perjantai4000.