Uusi klubikonsepti tuo GZA:n myös Tampereelle

GZA poseeraa katsoen sivulle.
GZA saapuu Helsingin keikan lisäksi nyt myös Tampereelle.

Keikka on ikärajaton.

Wu-Tang Clanin perustajajäsen GZA keikkailee Suomessa pariinkin otteeseen alkuvuodesta. Viime kuussa uutisoimme GZA:n maaliskuisesta Tavastian-keikasta, ja nyt yhdysvaltalaisartistille on julkistettu keikka myös Tampereelle.

Soolourallaan etenkin vuoden 1995 Liquid Swords -klassikostaan tunnettu GZA heittää keikan Tampere-talon Sorsaklubilla sunnuntaina 3. maaliskuuta. Seuraavana iltana Tavastialla järjestettävästä keikasta poiketen tapahtuma on ikärajaton, joten nuoremmillakin on mahdollisuus päästä todistamaan Geniusta livenä. Edellisen kerran artisti on nähty Tampereella kesällä 2013 Wu-Tang Clanin mukana Blockfesteillä.

GZA:n ja useiden kotimaisten urbaanin musiikin nimien tähdittämä Sorsaklubi on Tampere-talon Sorsapuistosalissa järjestettävä uusi klubikonsepti. Sorsaklubi houkuttelee aikaisilla soittoajoillaan ja useilla ikärajattomilla keikoillaan sellaistakin yleisöä, jota ei normaalisti nähdä perinteisillä klubeilla.

Sorsaklubilla nähdään kevään mittaan GZA:n lisäksi muun muassa Asa, Bizi, CledosKarri Koira, Kube, Nelli MatulaRedrama sekä Rähinä Special. Keikkailtojen klubi-DJ:nä toimii DJ Misterhustla.

Liput tulevat myyntiin torstaina 20. joulukuuta klo 09.00 Tampere-talon lipunmyynnissä ja Lippu.fi-palvelussa. Sorsaklubi löytyy Facebookista täältä.