Tulokasartisti YB värittää raikkaalla soundillaan skeneä – videon perusteella väri on sininen

Niklas Ahorinta & Niclas Roms

Visuaaleista vastaa useita näyttäviä videoita kuvannut kaksikko.

Crips-jengiläisiä Espoossa? Naah, kyse on ennen kaikkea viihteestä vaikka tuoreelta kotimaiselta rap-videolta huokuukin sinisten huivien ja muun kuvaston kautta vahvat jengivibat.

Freestyle-mielessä tehdystä Level Up -nimisestä raidasta vastaa lyhyen ja ytimekkään artistinimen YB itselleen valikoinut Yutu Brownn, joka tulee Leppävaarasta. Toistaiseksi energisestä artistista ei tiedetä ihan liikaa, mutta sisääntulonsa kentälle tulokas teki vasta joulukuussa julkaistessaan ensimmäisen videonsa YouTubessa.

Nyt vuosi on kuitenkin vaihtunut ja on aika nostaa tasoja, minkä seurauksena kappale poikkeaa soundiltaan virkistävästi useimmista muista uusista tulokkaista. Lyriikkapuolella namedropataan muutama rapakon takainen rap-legenda sekä viitataan jengileffoista ehkä tunnetuimpaan eli Boyz n the Hood – kulman kundit -klassikkoon.

Kansainvälisen kuuloisella kappaleella on mukana myös toinen uusi nimi Nuteh Jonez, jonka kanssa YB on työskennellyt tiiviisti viime aikoina. Kummaltakin on lupa odottaa lähikuukausina lisää materiaalia, jolla he haluavat tuoda skeneen hiukan erilaista väriä ja meininkiä.

Visuaalien takana ovat graindaamisellaan vakuuttaneet Niklas Ahorinta ja Niclas Roms, jotka ovat tehneet videoita esimerkiksi Lukas Leonille, Madboialille65ugelle ja SKII6:lle. Tsekkaa Level Up -video alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.