Sydänsuruja, tyhmiä päätöksiä ja itsensä löytämistä: LILBRO on valmiina lähtemään kotiin

Pamir Shakir

Biisille julkaistaan piakkoin myös musiikkivideo.

Melodista R&B-soundia ammentava LILBRO sykähdyttää soundillaan ja tarinankerronnallaan biiseillään, joihin lukeutuu muun muassa biisit Sekunti, Summer Nights sekä Pahaksi sul.

Tänään julkaistu 6AM jatkaa yhtä estottomasti kuin syyskuussa julkaistu yhteiskappale Lauri Haavin kanssa nimeltään Valmiina himaan. Kyseinen kappaleen kerrotaan toimivan myös tarinallisena johdatuksena uudelle singlelle.

– Vihdoin ymmärretään ettei satunnaiset suhteet, jatkuva juhliminen ja päihteet ole enään sitä elämää jota tahtoo elää, vaan on jo valmiina lähtee himaan.

Kappaleen kuvaillaan tuovan esiin artistin hauraampaa etsiskelyä tarinankerronnallisesti.

– Inspiraatio 6AM-biisiin tulee omista kokemuksista, joissa piilee sydänsurua, tyhmiä päätöksiä ja itsensä löytämistä. Kappale kertoo nuoren miehen ajatuksista eron jälkeen, joissa hän yrittää tukahduttaa tunteet merkityksettömillä yhden illan jutuilla: jollekin tämä voi olla voimaannuttavaa, kun taas toiselle avunhuuto.

Ilmekkäiden lauluosuuksien terästämällä kappaleella käsitellään pitkää iltaa, joka jatkuu aamun hämärille tunneille. Pehmeän savuisen tuotannon takana on Fountain-tuottajakollektiiviin kuuluva GoodJobLarry, joka on tuottanut muun muassa G-Eazya, Gettomasaa ja Tippaa.

Kappaleelle julkaistaan tänä yönä myös musiikkivideo jonka takana on usean artistin videoita luonut ja ohjannut Pamir Shakir.