Sonnin Taacca jää lyhyelle tauolle – paluu tapahtuu uudistuneena

Samuli Vienola

Taacca on loputon.

Tuomas Kauhasen ja Brädin houstaama Sonnin Taacca -podcast on saanut kolmannen tuotantokautensa pakettiin. Kauden aikana tehtiin toistakymmentä jaksoa, joissa punaisilla sohvilla nähtiin useita vieraita tämän hetken isoimmista rap-nimistä vanhoihin konkareihin ja uusiin tulokkaisiin.

Nyt podcastin tekeminen laitetaan hetkeksi paussille, sillä Klangi muuttaa uusiin tiloihin. Tiloissa tehdään remontti ja sen vaatima aika hyödynnetään Taacan osalta tulevan neljännen tuotantokauden suunnitteluun.

Uudistunut Taacca palaa linjoille heti kun kuvausten järjestäminen tiloissa onnistuu. Kyse ei ole kovin laajasta remontista, joten neljäs kausi saadaan todennäköisesti käyntiin jo marraskuun alkupuolella.

Mikäli ikävä Kauhasta ja Brädiä kohtaan nousee tauon aikana ylitsepääsemättömäksi, niin suosittelemme ottamaan kuunteluun ainakin kaksikon Blueprint-ohjelman Bassolla. Myös aiempien Sonnin Taacca -jaksojen haltuunotto onnistuu YouTubesta, Suplasta ja muista suoratoistopalveluista uusia jaksoja odotellessa.